Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Chicago / Illinois

Restaurants in der Nähe von Union Station

Preisklasse
Küche (20, 34)

28 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Kindling | Downtown Cookout & Cocktails Restaurant
4.5
Hervorragend(526)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • River North (Chicago)
Heute 29 Mal reserviert
Kindling boasts a live fire show kitchen, wood-fired plates, and tasty cocktails in the heart of downtown Chicago. Chef Partner is James Beard Award-winning Jonathon Sawyer, who brings a worldly perspective and decades of wood-fired cooking to Kindling's internationally inspired menu. Located within Willis Tower at the corner of Franklin and Adams, Kindling welcomes guests for lunch and dinner Monday through Saturday, with happy hour specials offered on weekdays from 3pm-5:30pm. Follow us on social @kindlingchicago & @chefsawyer!
Foto von South Branch Restaurant
4.5
Hervorragend(1229)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Downtown / Loop
Heute 31 Mal reserviert
Das South Branch ist während des Tages der angesagteste Treffpunkt Chicagos und der frechste Veranstaltungsraum am Flussufer. Im Sommer lukullische Partys in der warmen Sommersonne und im Winter Feste mit ausgedehntem Blick auf den Chicago River im fallenden Schnee, für einen Besuch im South Branch ist immer Saison. Mit ausreichend Platz für Großveranstaltungen, aber auch vielseitig genug, um mehrere kleinere Veranstaltungen gleichzeitig zu beherbergen, bietet sich das South Branch für Gruppen von 20- 500 Personen an. An den Wochenenden steht das South Branch ausschließlich für private Veranstaltungen zur Verfügung und ist für öffentlichen Betrieb geschlossen.
Foto von Little Toasted Restaurant
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Downtown / Loop
Heute einmal reserviert
Little Toasted is an all-day restaurant, cocktail bar, and coffee shop offering a massive whiskey collection and one of the largest outdoor patios in Chicago. With over 250 whiskeys, 50 craft beers, and responsibly sourced coffee, it also features multiple riverside event and meeting spaces
Foto von The Metropolitan Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(517)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Downtown / Loop
Heute einmal reserviert
You’re invited for an exclusive ‘guest pass’ dining experience at Chicago's finest Private Business and Social Club, The Metropolitan, on floor 67 of the iconic Willis Tower. This reservation includes limited access to our Private Club. Member events, benefits, charge privileges etc, are for Members Only. While enjoying the Club, ask about your invitation to Membership for future All Club ACCESS to Dine. Host. Connect. Work. And Play. DRESS CODE: Smart Casual. No rips or tears in denim, athletic wear, hats or sandals. Jackets are recommended for gentlemen in Craftsman. Text: 312-940-9375 or Call: 312-876-3200.All food and beverage purchases are subject to an automatic 20% Service Charge, which is distributed by the Club to food and beverage service employees. The Service Charge is not a tip or gratuity. Please inform your server if you or anyone in your party has food allergies or special dietary requirements. ©Invited. All rights reserved.
Foto von Asadito Restaurant
4.0
Fabelhaft(0)
Preis: Moderat
• Mexikanisch • River North (Chicago)
Asadito, an award-winning Taqueria and Tequila Bar in Chicago's West Loop Gate. Asadito combines an entirely scratch-cooked kitchen, with one of Chicago's largest Tequila and Mezcal Lists.
Foto von Alla Vita Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2138)
Preis: Hoch
• Modern italienisch • West Loop
Heute 129 Mal reserviert
Serving a casual, family-style menu, Alla Vita is a place to gather and enjoy comfortable Italian cuisine. Alla Vita means “to life” in Italian which recognizes overcoming life's challenges and creating a space for shared meals and memorable experiences. Executive Chef Lee Wolen shares his passion for fresh, delicious Italian food made simply with the best ingredients. Follow @allavitachicago to stay up-to-date with the latest happenings.
Foto von avec West Loop Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(752)
Preis: Moderat
• Mediterran • West Loop
Heute 98 Mal reserviert
Das avec, eine Weinbar des preisgekrönten Teams hinter One Off Hospitality, eröffnete im Oktober 2003 aus einer Partnerschaft zwischen dem Executive-Chefkoch Paul Kahan, Donnie Madia und Sommelier Eduard Seitan. Die ländliche Speisekarte mit einer mittwestlichen Interpretation mediterraner Klassiker orientiert sich an den Weinanbaugebieten des südlichen Frankreichs, Italiens, Portugals und der Küste Spaniens. Neben den Aromen und Farben des Mittelmeers in seiner Küche bietet das avec eine erschwingliche Weinkarte mit Fokus auf die Boutique-Weinberge im Südwesten Europas. Das avec ist die stolze Schwesterrestaurant des Blackbird, des Publican, tes Violet Hour, des Big Star und des Publican Quality Meats.
Foto von Bar Mar Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(820)
Preis: Hoch
• Spanisch • River North (Chicago)
Heute 83 Mal reserviert
Fresh oysters piled on mounds of sparkling ice. Ceviches that taste of the ocean. Chef José Andrés’ brilliant renditions of iconic seafood classics like fried calamari and lobster rolls. Located at the Bank of America Tower in Chicago, Bar Mar is a true celebration of the bounty of the sea, with modern takes on classics you know and love, festive cocktails, and a bright, beautiful space that interweaves the nautical with the elegant.
Foto von Sepia Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(5253)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne amerikanische Küche • West Loop
Heute 31 Mal reserviert
Im Sepia fügen sich nahtlos vornehme und ländliche sowie klassische und moderne Elemente zusammen - das Restaurant ist ein echter Klassiker. Der stilvoll gestaltete Raum ist warm und einladend, die Atmosphäre ist gemütlich und lebhaft zugleich. Überall im Sepia spürt man die Liebe zum Detail, sowohl im Raum als auch auf dem Teller - angefangen bei den maßgefertigen Jugendstil-Fliesenböden, über handgefertigte Schreinerarbeiten bis hin zu Vintage-Gläsern. Die einfache Eleganz des Raumes dient als perfekte Kulisse für die erfinderische amerikanische Küche. Die produkorientierte, saisonale Speisekarte des Kochs Andrew Zimmerman ist auf die Reinheit und hohe Qualität der verwendeten Zutaten ausgerichtet und zeigt auch die Leidenschaft, die er für seine Arbeit empfindet. Das Sepia feiert Tradition mit modernen Akzenten.
Foto von Bazaar Meat Chicago Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(419)
Preis: Sehr Niedrig
• Spanisch • River North (Chicago)
Heute 22 Mal reserviert
STEAKHOUSE, REDEFINEDA carefully curated theater of shared plates, The Bazaar consistently wows its guests with ingeniously innovative cuisine, thoughtfully created cocktails, theatrical presentations, and attentive yet unfussy service. The Bazaar takes guests on a wild sensory adventure born of José’s Spanish roots, both traditional and avant-garde, in a bold, playful atmosphere where anything is possible. Each location is completely unique, adding a fresh, ever-evolving intrigue to the world of The Bazaar.Underneath sparkling crimson chandeliers designed to mimic the flames of a volcano, sit for a curated tasting menu that weaves from raw preparations to the prized vaca vieja, or ribeye aged to perfection. As the flames in the fire kitchen flicker, you’ll have a one-of-a-kind meal, from inventive takes on carpaccio to the most tender rotisserie-style meat. No matter how many times you come see us at Bazaar, no two meals will be the same.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo