Heute 48 Mal reserviert
Das Et Voila! ist ein charismatisches belgisch-französisches Bistro des belgischen Eigentümers und Chefkochs Claudio Pirollo auf dem 5120 MacArthur Blvd NW in Washington, DCs Palisaden-Viertel.
Es werden Reservierung für große Gruppen nur telefonisch unter: 2022372300 akzeptiert. Wenn Sie einen Tisch nicht online reservieren können, bedeutet es nicht, dass keine Verfügbarkeit besteht. Bitte rufen Sie das Restaurant dann direkt an.
Nach einer 8-jährigen Hingabe in traditionellen und authentischen Aromen hat sich Chefkoch Pirollo unter seinen Kollegen, in den Medien und vor allem bei den Gästen einen wohlverdienten Ruf verdient. Das Restaurant wurde vom Washingtonian Magazine und von der The Washington Post als eines der Top 100 Restaurants in DC ausgezeichnet. Claudio Pirollo und sein Team heißen Sie herzlich im Et Voila willkommen! Hier sind Saisonalität und Nachhaltigkeit der Schlüssel zu den erdigen und doch köstlichen Aromen.
Eine abwechslungsreiche Weinkarte, einschließlich Bio-Weinen und einer großen Auswahl an belgischen Bieren wurde vorbereitet, um Ihnen eine einzigartige Bistro Erfahrung zu bieten.
Das Et Voila! serviert Mittag- und Abendessen und sowie Brunch.
Bistro Aracosia is a critically acclaimed authentic Afghan gourmet and Chop House located in the Palisades neighborhood of Washington, DC. Aracosia has been acknowledged as 1 of 50 best restaurants in the nation for Vegetarians on Forbes Magazine, written up and reviewed by top food critics from the Washington Post, Washingtonian Magazine and numerous other publications. Bistro Aracosia has been awarded 100 Best restaurants for 2 years in a row in the Washingtonian. Aracosia accommodates any diet and is proud of taking cooking back to its origins. Chef Sofia Masroor diligently ensures top grade quality cuts of meat and the freshest produce in the market. All foods prepared at Aracosia are prepared with love. No artificial ingredients MSG& or preservatives are used, nor do we cook anything with nuclear such as microwaves and pre-made stations. Full Bar , extensive Wine and Beer menu Come and experience authentic and classical Afghan Gourmet and hospitality at its finest.
Heute 22 Mal reserviert
Das BlackSalt ist das mit Spannung erwartete Konzept-Restaurant von Chefkoch Jeff Black. Es bietet einen gehobenen Fischmarkt, eine lebhafte Bar und ein elegantes Restaurant.
Heute 16 Mal reserviert
Authentic, rustic, Italian fare featuring a variety of small plates, house-made charcuteries, breads, cheeses and antipasti. Six house-made pastas, and four entrée selections including whole roasted fish and a premiere selection of meats are available during lunch, brunch or dinner. Fresh and dried house-made pastas are also available for purchase by weight in the market, along with freshly baked bread, jams, olive oils, sauces and other imported Italian products. At lunch, a selection of house-made panini, salads, pastas and pizzas.A Chef's Table is also available for special events. The Chef creates a special coursed prix-fixe just for your event. Must be booked a week prior.