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Ju-Ni

4,8 (59)
51 USD und darüber
Sushi
1335 Fulton Street, San Francisco, CA 94117

Über dieses Restaurant

  • Innovativ
  • Besondere Anlässe
  • Romantisch
Bei ju-Ni liegt der Schwerpunkt auf Fisch. Der Name bedeutet auf japanisch "zwölf", was die Anzahl Sitzplätze um die Sushi-Bar, aber auch die Anzahl Gänge des Omakase-Erlebnisses darstellt. Chefkoch Geoffrey Lee und sein Team führen ihre Gäste geschickt durch zwölf Gänge Nigiri bestehend aus Fischsorten aus aller Welt. Die meisten Fische werden zweimal wöchentlich vom Tsukiji-Markt in Tokio eingeflogen. Chefkoch Lee kombiniert traditionelle Methoden mit modernen Einflüssen und kreiert eine denkwürdige Steigerung von Aromen und Texturen in seinem Omakase. Das Restaurant freut sich auf Ihren baldigen Besuch! Bitte beachten Sie, dass die Stornierungsbedingungen des Restaurants eine Frist von 48 Stunden verlangen.

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Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Sushi
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Täglich 18:00 Uhr–20:30 Uhr
  • Telefonnummer
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Küchenchef
    Geoffrey Lee

Was 59 Gäste sagen

Bewertungen für Ju-Ni von Gästen, die dieses Restaurant besucht haben. Basierend auf den neusten Bewertungen.

Bewertungen insgesamt

4.8
4,8 basierend auf allen Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,8Service
  • 4,6Ambiente
  • 4,2Preis-Leistung

LärmLebhaft

59 Bewertungen
  1. Eater VIP

    San Francisco Bay Area205 Bewertungen

    5.0

    Bewertet am 28. Januar 2017

    1. Gesamt 5
    This restaurant is fantastic. It is expensive, but, in my opinion totally worth it. Our chef was Steve Kim, and just watching him transform our meal right in front of us was like watching a show. Food is excellent -- fresh, unique and just plain fantastic. Honestly, while the price is high, we both felt that it was a night out with a show and excellent food. A must try for anyone looking for a spectacular night out. Thank you Chef Steve Kim!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    San Francisco Bay Area2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 25. Januar 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Excellent dining experience! Great service, knowledgeable staff, and every dish was incredibly unique and delicious ... can't wait to be back!

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. sfdiner

    San Francisco Bay Area7 Bewertungen

    4.0

    Besucht am 14. Januar 2017

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    We are not sushi or sake aficionados so we cannot fairly rate our meal as worth the price. The sushi was delicious, uniquely prepared and seasoned to bring out the flavor of each fish. The sake was interesting - served in wine glasses - but seemed rather expensive (cheapest offering was $14/glass). The wine was definitely overpriced at $15/glass and $75/bottle for La Follette Chardonnay which we can get at Falletti's for about $20. If you are a sushi aficionado and have money to burn this place is probably worth a return visit. Not sure that is us.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Maes

    San Francisco Bay Area5 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 10. Dezember 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Amazing food! A must do.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. SarahS

    San Francisco Bay Area2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 7. Dezember 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Very personal experience with one Sushi Chef per 4 guests. We were able to talk with our chef continuously about the food and other topics. Obviously it is pricey but well worth it and on par with similar experiences. Every bite was amazing and we were very full by the end of the regular tasting menu, though we did see many others ordering supplements after. Great service and beautiful, memorable sushi.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Josh

    San Francisco Bay Area1 Bewertung

    1.0

    Besucht am 7. Dezember 2016

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 3
    4. Ambiente 2
    The chef is very ignorant and does not know anything about sushi. He believes that "SF sushi is on par with Tokyo". He over seasoned a few sushi. He had the finger lime from Australia and added onto a nigiri. It has a good taste but he added way too much of it, overpowering the taste of the fish itself. Later on, I ordered a Toro nigiri after the Omakase was over. This gentlemen next to me ordered the same thing. However, the gentlemen cannot eat oyster so he didn't get the oyster in the beginning of our Omakase. Both the oyster and the toro has caviar on top for seasoning. At this point, the chef told the gentlemen sitting next to me "Since you didn't get the caviar from the oyster, i am going to give you more for the toro". For someone that knows sushi, that is total nonsense since you are suppose to add the optimal amount of caviar to make the nigiri taste the best. Adding more just makes us know you don't know anything about sushi, completely unacceptable. Not only that, the lady sitting to the right of me and the Chinese gentlemen on the left of me both ordered the Hokkaido deep sea uni. However, the chef was only kind enough to give the lady another small piece of Santa Barbara uni to see the difference; but he didn't do the same with the Chinese gentlemen. When the gentlemen asked for a small piece of Santa Barbara uni, the chef gave him and charged him a full sushi. Its not that the money matters but he shouldn't treat people who ordered the same thing differently. Totally unprofessional and unacceptable. The whole dining experience was a disaster and I will never want to go back again. I have had sushi everywhere (Tokyo, Kyoto, Osaka, New York, Taipei, Hong Kong, Shanghai) and tried Jiro, Saito, Shikon, Masa, etc. many times. Of course, I am not comparing Ju-Ni to the best sushi restaurants in the world, but I still wonder how it got One Star to begin with. I found out later that the original chefs are mostly gone, that is why the quality plummeted.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. OpenTable-Gast

    San Francisco Bay Area1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 30. November 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    It was a wonderful experience. The chefs, wait staff and hostess provided exceptional customer service. They catered to our every need and my husband was thrilled to see that they customized the menu for the evening with a personal message. Our chef was hilarious, you will definitely see us again.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. LJSC

    San Francisco Bay Area9 Bewertungen

    2.0

    Besucht am 29. November 2016

    1. Gesamt 2
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    Just okay. For a $400 dinner (for two people), I feel like the meal should be outstanding. I have had sensational meals at other places like Wako and Kabuto for half the price. The dinner was good but not great. The salmon and most of the other fish was farm-raised. We won't be back. However, Ju-Ni does have a very nice atmosphere and the overall experience was pleasant.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. SoulSavannah

    Washington, D.C25 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 22. November 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Best sushi ever. Very personal service. Our chef Daniel was great. He was friendly and knowledgeable.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Nina

    San Francisco Bay Area7 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 20. November 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Authentic, super-fresh omakase with wonderful service. Pricey, so save for a special occasion.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Ju-Ni wurde mit 4,8 Sternen von 59 OpenTable-Gästen bewertet.

  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area
  4. San Francisco
  5. Western Addition

Nicht verfügbar auf OpenTable

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Anspruch auf Eintrag erheben
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1335 Fulton Street, San Francisco, CA 94117

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Divisidero St
  • Gebiet
    Western Addition
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Täglich 18:00 Uhr–20:30 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Sushi
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Geoffrey Lee
  • Weitere Details
    Bier, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Wein
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
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