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Addison Exterior - Addison by William Bradley, San Diego, CA
Ikone

Addison by William Bradley

Visa-Logo (Zeichen)

Visa Dining Collection

51 USD und darüber
Kalifornisch
5200 Grand Del Mar Way, San Diego, CA 92130

Tisch reservieren

2 Personen
MoDiMiDoFrSaSo
19:00
Heute 19 Mal reserviert
Experiences verfügbar.

Über dieses Restaurant

  • Besonders
  • Besondere Anlässe
  • Auserlesene Weine
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.

Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: William Bradley

  • Award-Symbol
    MICHELIN 3 Stars2024
  • Award-Symbol
    MICHELIN 3 Stars2023
  • Award-Symbol
    MICHELIN 3 Stars2022

Von der OpenTable-Redaktion: In San Diegos einzigem MICHELIN-Restaurant mit drei Sternen dreht sich alles um die Neuinterpretation französischer Klassiker im südkalifornischen Stil. Der gefeierte Chefkoch William Bradley kreiert hier ein hypersaisonales Menü aus lokalen Zutaten und kredenzt dazu den perfekt passenden Wein. Die Gerichte sind fast zu schön zum Essen - und verstehen sich als visionäre Hommage an die traumhafte Umgebung des Carmel Valley.

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Kalifornisch, Amerikanisch
  • Öffnungszeiten
    Di.–Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Anzug bevorzugt
  • Räume für private Veranstaltungen
    Addison’s exclusive private dining experiences are perfect for intimate events. Enjoy Chef William Bradley’s California Gastronomy with wine pairings to please the most discerning palates, while being attended to by our highly trained team.For Private Events please reach out to Dezirae.Chung@Fairmont.com
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 3 Stars 2024
    2. MICHELIN 3 Stars 2023
    3. MICHELIN 3 Stars 2022
  • Gebiet
    Del Mar
  • Querstraße
    Carmel Country Road
  • Parking details
    Valet service is not offered at this time however parking is readily available.
  • Weitere Details
    Aussicht, Bier, Cocktails, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Kamin, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein

Experiences

  • Addison by William Bradley x Core by Clare Smyth

    695,00 $ pro Person

    3. Aug. 2025 - 4. Aug. 2025
    This summer, Addison by William Bradley – Southern California’s only three-star Michelin restaurant – welcomes the London-based three-star Michelin restaurant Core by Clare Smyth to San Diego for two special dinners, in partnership with OpenTable. On Sunday, August 3rd and Monday, August 4th, Bradley and Smyth will collaborate on a multi-course menu that celebrates the bounty of the summer harvest. The experience is $695 per person, and a special wine pairing thoughtfully crafted by our wine team. This will also be available to complement the menu. Cheers!
    Addison by William Bradley x Core by Clare Smyth Foto

FAQ

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

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  5. Del Mar

Tisch reservieren


Heute 19 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
Addison by William Bradley auf Google Maps

5200 Grand Del Mar Way, San Diego, CA 92130

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 3 Stars 2024
    2. MICHELIN 3 Stars 2023
    3. MICHELIN 3 Stars 2022
  • Querstraße
    Carmel Country Road
  • Gebiet
    Del Mar
  • Öffnungszeiten
    Di.–Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Kalifornisch, Amerikanisch
  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Dress code
    Anzug bevorzugt
  • Parking details
    Valet service is not offered at this time however parking is readily available.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Aussicht, Bier, Cocktails, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Kamin, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein
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