Ikone
Addison by William Bradley
Visa Dining Collection
51 USD und darüber
Kalifornisch
5200 Grand Del Mar Way, San Diego, CA 92130
Tisch reservieren
2 Personen
26. Juli 2025
Juli 2025
Mo | Di | Mi | Do | Fr | Sa | So |
---|---|---|---|---|---|---|
19:00
Experiences verfügbar.
Über dieses Restaurant
- Besonders
- Besondere Anlässe
- Auserlesene Weine
Deshalb ist es eine Ikone
Küchenchef*in: William Bradley
- MICHELIN 3 Stars2024
- MICHELIN 3 Stars2023
- MICHELIN 3 Stars2022
Von der OpenTable-Redaktion: In San Diegos einzigem MICHELIN-Restaurant mit drei Sternen dreht sich alles um die Neuinterpretation französischer Klassiker im südkalifornischen Stil. Der gefeierte Chefkoch William Bradley kreiert hier ein hypersaisonales Menü aus lokalen Zutaten und kredenzt dazu den perfekt passenden Wein. Die Gerichte sind fast zu schön zum Essen - und verstehen sich als visionäre Hommage an die traumhafte Umgebung des Carmel Valley.
Restaurantbereiche
Zusätzliche Informationen
- RestaurantartGehobenes Restaurant
- Preisklasse51 USD und darüber
- KüchenKalifornisch, Amerikanisch
- ÖffnungszeitenDi.–Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr
- Telefonnummer
- ZahlungsmethodenAmerican Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeAnzug bevorzugt
- Räume für private VeranstaltungenAddison’s exclusive private dining experiences are perfect for intimate events. Enjoy Chef William Bradley’s California Gastronomy with wine pairings to please the most discerning palates, while being attended to by our highly trained team.For Private Events please reach out to Dezirae.Chung@Fairmont.com
- Preisgekrönt
- MICHELIN 3 Stars 2024
- MICHELIN 3 Stars 2023
- MICHELIN 3 Stars 2022
- GebietDel Mar
- QuerstraßeCarmel Country Road
- Parking detailsValet service is not offered at this time however parking is readily available.
- Weitere DetailsAussicht, Bier, Cocktails, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Kamin, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein
Hier vorgestellt
Experiences
Addison by William Bradley x Core by Clare Smyth
695,00 $ pro Person
3. Aug. 2025 - 4. Aug. 2025This summer, Addison by William Bradley – Southern California’s only three-star Michelin restaurant – welcomes the London-based three-star Michelin restaurant Core by Clare Smyth to San Diego for two special dinners, in partnership with OpenTable. On Sunday, August 3rd and Monday, August 4th, Bradley and Smyth will collaborate on a multi-course menu that celebrates the bounty of the summer harvest. The experience is $695 per person, and a special wine pairing thoughtfully crafted by our wine team. This will also be available to complement the menu. Cheers!
FAQ
Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.
- Startseite
- Vereinigte Staaten
- San Diego
- North San Diego
- Del Mar
Tisch reservieren
Experiences verfügbar.
5200 Grand Del Mar Way, San Diego, CA 92130
Restaurantbereiche
Zusätzliche Informationen
- Preisgekrönt
- MICHELIN 3 Stars 2024
- MICHELIN 3 Stars 2023
- MICHELIN 3 Stars 2022
- QuerstraßeCarmel Country Road
- GebietDel Mar
- ÖffnungszeitenDi.–Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr
- Preisklasse51 USD und darüber
- KüchenKalifornisch, Amerikanisch
- RestaurantartGehobenes Restaurant
- Dress codeAnzug bevorzugt
- Parking detailsValet service is not offered at this time however parking is readily available.
- ZahlungsmethodenAmerican Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
- Weitere DetailsAussicht, Bier, Cocktails, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Kamin, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein
- Telefonnummer
- Räume für private VeranstaltungenAddison’s exclusive private dining experiences are perfect for intimate events. Enjoy Chef William Bradley’s California Gastronomy with wine pairings to please the most discerning palates, while being attended to by our highly trained team.For Private Events please reach out to Dezirae.Chung@Fairmont.com