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Cayao by Chef Richard Sandoval, Cabo San Lucas, BCS

Cayao by Chef Richard Sandoval

4,8 (46)
Bis zu 300 Mexikanische Pesos
Japanisch
México 1 Km 10.3, Tourist Corridor, del Sol., Cabo San Lucas, BCS 23455

Tisch reservieren

2 Personen
MoDiMiDoFrSaSo
19:00
Heute 13 Mal reserviert
Experiences verfügbar.

Über dieses Restaurant

  • Auserlesene Weine
  • Malerische Aussicht
  • Bezaubernd
A Culinary Celebration of Peruvian Nikkei Fusion Chef Richard Sandoval creates culinary harmony with Nikkei cuisine, bringing together the flavors of Japan and Peru. Be sure to try the “suviche” that combines sushi and ceviche. Expect a truly remarkable oceanfront experience.

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

Experiences

  • "Taiheiyo Tides" Mexican Sake Tasting

    3.588,00 MX$ pro Person

    Mehrere Termine verfügbar
    Catch the perfect Bar tasting at Cayao by Chef Richard Sandoval with 3 unique Nami Sake Labels from Sinaloa, paired with bite-sized Omakase Style Nikkei Sushi for a flavor experience you don't want to miss. The CAYAO Sake Experience x NAMI is a unique dining journey that stands out for several reasons: 1. Exclusive Sake Pairing: Each course is paired with a distinct grade of sake — from Junmai Daiginjo to Junmai, highlighting the complexity and refinement of Japanese brewing tradition. The collaboration with NAMI, Mexico’s first premium sake producer, adds a local yet rare twist. 2. Artful Fusion of Nikkei Cuisine: The menu celebrates the bold flavors of Nikkei gastronomy, a fusion of Japanese and Peruvian influences, through refined dishes like Toro with Nikkei Ponzu and Hamachi & Caviar with Citrus Nikiri, offering both elegance and depth. 3. Elevated Ingredients: Featuring premium components such as Wagyu, Truffle, Caviar, and Yuzu Kosho, each course is crafted for maximum indulgence, creating a luxurious and sensory-forward experience. 4. Curated Beverage Innovation: The experience ends with a signature sake cocktail designed by our in-house mixologist and a refreshing Yuzu sorbet, blending tradition with modern mixology. 5. Immersive Storytelling through Flavor: Each course tells a story — from land to sea, from Japan to Latin America — resulting in a tasting menu that is both culturally rich and creatively executed.

Was 46 Gäste sagen

Bewertungen für Cayao by Chef Richard Sandoval von Gästen, die dieses Restaurant besucht haben. Basierend auf den neusten Bewertungen.

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,8Essen
  • 4,8Service
  • 4,9Ambiente
  • 4,3Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Baja California Sur

    Für Geschäftsessen

  • Baja California Sur

    Innovativ

  • Baja California Sur

    Kreative Cocktails

  • Baja California Sur

    Auserlesene Weine

  • Baja California Sur

    Malerische Aussicht

  • Baja California Sur

    Belebt

  • Cabo San Lucas

    Für Geschäftsessen

  • Cabo San Lucas

    Innovativ

  • Cabo San Lucas

    Kreative Cocktails

  • Cabo San Lucas

    Auserlesene Weine

  • Cabo San Lucas

    Sitzmöglichkeiten im Freien

  • Cabo San Lucas

    Malerische Aussicht

  • Cabo San Lucas

    Besondere Anlässe

  • Cabo San Lucas

    Belebt

46 Bewertungen
  1. Marissa VIP

    San Francisco Bay Area3 Bewertungen

    5.0

    Vor 4 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    Had a poor experience the first time here but the wonderful F&B manager Alejandro at the 4S hotel asked us to give it another try. He was very attentive and took feedback to heart. Service was much improved and kids and adults had a good time the second time. Recommend the rolls, ceviches and other appetizers. Entrees were less impressive.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Alejandro

    Unspecified1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 8. Juni 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Cayao es un excelente restaurante. Tuvimos una bonita experiencia en familia. Conocimos al chef Clemente Hernández, el cual muy amablemente nos hizo recomendaciones y nos guió a través del menú. El servicio muy correcto por parte de Alexis. Creo que es el mejor restaurante de la ciudad.

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  3. Andrea

    Guadalajara2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 23. Mai 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Todo estuvo excelente. Desde el transporte hacia el restaurante, la vista fue espectacular, el servicio… inmejorable, la comida deliciosa, las bebidas buenas, las cantidades tan sólo un poco escasas, buena música, buen ambiente, lo que más me gustó fue el servicio. No me gustó que el 15% de la propina fuera obligatorio.

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  4. Prathima VIP

    New York City2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 18. Mai 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing experience the service was impeccable on each dish was made beautifully

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  5. Jason

    Orange County1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 17. Mai 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    An excellent restaurant with sublime atmosphere and views. The chef’s selection of sashimi was generously portioned and tastefully presented. The wagyu udon was a phenomenal dish. I would highly recommended the bombamisu for dessert, it’s a wonderful spin on a classic.

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  6. Sandra VIP

    San Francisco Bay Area22 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 15. Mai 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    An unbelievable experience all around. The hotel, the design, the location, the view, and especially the staff were absolutely beautiful. The sommelier, Beatrice, was so knowledgeable and passionate about the wine selections. She ensured perfect pairings. Our server, Moises, made us feel at home and provided perfect navigation of the menu. The food was otherworldly. Asian fusion is our favorite, and this was beyond delicious, incredibly interesting, and so much fun. Already planning our return.

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  7. Erin

    Indiana1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 14. Mai 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Absolutely stunning! Food, ambiance and wait staff was wonderful. Highly recommend!

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  8. Zack VIP

    Los Angeles1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 6. Mai 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing experience… Amazing service… Amazing food!!!!

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  9. Kent VIP

    Las Vegas3 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 5. Mai 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Our server was terrific- personable and with extensive knowledge of the menu. The food itself- exceptional. Try the gyoza and hot stone steak. Memorable tastes. A bit noisy if you’re sitting inside.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. luis VIP

    Mexiko-Stadt10 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 29. April 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Superb location, sitting by the sea with a gorgeous view, prices are very high but the taste and quality of the food makes up for that. Quiet romantic place, to us a must go

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FAQ

Cayao by Chef Richard Sandoval wurde mit 4,8 Sternen von 46 OpenTable-Gästen bewertet.

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México 1 Km 10.3, Tourist Corridor, del Sol., Cabo San Lucas, BCS 23455

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Gebiet
    Cabo San Lucas
  • Öffnungszeiten
    Di.–So. 17:00 Uhr–22:30 Uhr
  • Preisklasse
    Bis zu 300 Mexikanische Pesos
  • Küchen
    Japanisch, Peruanisch, Aus Dem Meer
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Resort Casual
  • Parking details
    Hotelparkplätze
  • Weitere Details
    Aussicht, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang
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