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Le Coq, San Diego, CA
Ikone

Le Coq

Visa-Logo (Zeichen)

Visa Dining Collection

51 USD und darüber
Moderne französische Küche
7837 Herschel Ave, San Diego, CA 92037-4408

Tisch reservieren

2 Personen
MoDiMiDoFrSaSo
22:30
Heute 33 Mal reserviert
Experiences verfügbar.

Über dieses Restaurant

  • Besondere Anlässe
  • Trend-Restaurant
  • Belebt
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s French Asian steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, Chef Tara reimagines classic French dishes through an Asian American lens—layering brightness, umami, and spice into every plate. The menu is grounded in fresh ingredients from local waters and farmers markets, with unexpected riffs that celebrate Tara’s upbringing. Set inside a historic building in downtown La Jolla, Le Coq pairs raw brick and steel trusses with the plush glamour of a 1970s supper club.

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: Tara Monsod

Von der OpenTable-Redaktion: Das neueste Highlight der erfolgreichen Restaurantgruppe Puffer Malarkey Collective, Le Coq, ist der perfekte Ort, um moderne Interpretationen französischer Klassiker mit Einflüssen aus Südkalifornien und Asien zu genießen. Die vom James Beard Award nominierte Köchin Tara Monsod begeistert mit besonderen Gerichten wie Ente à l’Orange mit Tamarindenpüree, Kumquat und Chicorée. Das stilvolle Ambiente mit freiliegenden Backsteinwänden aus dem historischen Gebäude der 1930er Jahre, roten Samtsofas und üppigen Pflanzen verstärkt das mondäne Pariser Flair dieses einzigartigen Lokals.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne französische Küche, Asiatisch, Steakhaus
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Di.–Do., So. 17:00 Uhr–21:00 Uhr Fr., Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr Bar Di.–Do., So. 17:00 Uhr–22:00 Uhr Fr., Sa. 17:00 Uhr–0:00 Uhr
  • Telefonnummer
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung

Experiences

  • Friends in Town with Rene Andrade (Bacanora)

    115,00 $ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    Nur 21. Sept. 2025
    For one night only, Le Coq welcomes Chef Rene Andrade of Bacanora—James Beard Award winner for Best Chef: Southwest 2024—for a special Friends in Town dinner in partnership with OpenTable x Visa. Chef Rene has earned national acclaim for his wood-fired cooking and unapologetically bold flavors that reflect the Sonoran heritage of his hometown in northern Mexico. Bacanora, named one of The New York Times’ Best Restaurants in America, is a cult favorite in Phoenix—and for good reason. On September 21, Chefs René Andrade and Tara Monsod will come together to create a 5-course menu that explores the borderless spirit of the Southwest. Expect local ingredients, stories worth savoring, and a celebration of culture and fire. Due to the nature of this collaborative menu, modifications and substitutions will not be available. Friends in Town, a dining series by OpenTable x Visa, allows guests to experience collaborations between two chefs from different cities creating unique, limited-time menus. Access to tickets will be available for eligible Visa credit cards through the Visa Dining Collection on OpenTable. Make sure you add your eligible Visa credit card to your OpenTable account to book your spot today. Terms and conditions apply.
    OT-Visa-Logo
    Friends in Town with Rene Andrade (Bacanora) Foto

Was 523 Gäste sagen

Bewertungen für Le Coq von Gästen, die dieses Restaurant besucht haben. Basierend auf den neusten Bewertungen.

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.5
4,5 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,4Essen
  • 4,6Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,1Preis-Leistung

LärmGemäßigt

520 Bewertungen
  1. Charles

    Dallas - Fort Worth7 Bewertungen

    5.0

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The staff and management is best in class. The food is consistently very good. Been numerous times. So rare to find service staff and FOH leadership so focused on the experience. Recommend this to everyone traveling to LaJolla!

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  2. Bradford VIP

    San Diego79 Bewertungen

    3.0

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    Came in for the 3-course tuna menu. First course arrived before cocktails. Had to flag down waiter to get cocktails. They arrived a good 15 minutes after the first course. Food was a bit uninspired. Ice cream for dessert was icy although the roe on top was fun. Will have to try again at some point with their regular menu. They seemed a bit overwhelmed due to the special menu offering.

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  3. Dana

    Phoenix / Arizona3 Bewertungen

    5.0

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Fantastic ambiance and experience. Food was delicious, would definitely go again!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Bonnie

    San Diego1 Bewertung

    5.0

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing service, food, and atmosphere! Can’t wait to go back!

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  5. Johnny

    Sacramento / Sacramento Valley1 Bewertung

    2.0

    Besucht am 17. Juli 2025

    1. Gesamt 2
    2. Essen 3
    3. Service 1
    4. Ambiente 4
    This was not a good experience. The service was pretty terrible and the food was fairly mediocre considering the price point.

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  6. John VIP

    Los Angeles1 Bewertung

    3.0

    Besucht am 13. Juli 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 5
    4. Ambiente 1
    Your DJ is horrible. Worst mix we’ve ever heard and we attend a ton of house/DJ concerts, events and parties. It was as though she’d never mixed before. She ruined the entire vibe of dinner. Fire her now!

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  7. Marcie VIP

    San Diego19 Bewertungen

    3.0

    Besucht am 13. Juli 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 5
    4. Ambiente 2
    It was okay, but not as special as we expected. The waiter was great.

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  8. pamela

    San Diego9 Bewertungen

    4.0

    Besucht am 13. Juli 2025

    1. Gesamt 4
    2. Essen 3
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Everything was wonderful except my main. I ordered rack of lamb which was doused in syrup I could not eat it. The rest of the food was great however I went home starving because I could not eat my main. Also a $15 baguette should be on par with a good bakery like Wayfarer but It was average at best. The butter was outstanding.

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  9. OpenTable-Gast

    New York City2 Bewertungen

    3.0

    Besucht am 11. Juli 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 2
    4. Ambiente 4
    I was really looking forward to this donner and came away very disappointed. Service was great for the first hour, then we somehow became invisible as the restaurant emptied out. I had ordered Steak Frites rare, and it came out closer to medium than medium rare. I might have asked to have it redone, but we had become invisible by then and the waiter never made the obligatory "is everything ok?" stop. The delays in trying to enter a dessert order convinced us to just forget about it. The check arrived with a 4% service charge on top of everything. I discovered this was disclosed in a footnote in the menu, but I am just not in the habit of looking for fine print to see what my dinner will actually cost me. I regard this as a deceptive business practice the footnote notwithstanding.

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  10. Bita

    San Diego21 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 11. Juli 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Food and service were excellent. We will be back.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Le Coq wurde mit 4,5 Sternen von 523 OpenTable-Gästen bewertet.

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Experiences verfügbar.
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7837 Herschel Ave, San Diego, CA 92037-4408

Zusätzliche Informationen

  • Gebiet
    La Jolla
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Di.–Do., So. 17:00 Uhr–21:00 Uhr Fr., Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr Bar Di.–Do., So. 17:00 Uhr–22:00 Uhr Fr., Sa. 17:00 Uhr–0:00 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne französische Küche, Asiatisch, Steakhaus
  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Valet
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Kamin, Komplette Bar, Korkengeld, Späte Öffnungszeiten, Wein
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