Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Washington, D.C. Area
  4. District of Columbia
  5. Palisades Northwest

Salt & Pepper

3.5
3,5
70 Bewertungen
Bis zu 30 USD
Moderne amerikanische Küche
5125 Macarthur Blvd, Washington, DC 20016

Über dieses Restaurant

A new all-American neighborhood restaurant by chefs Lindsey and Nate Auchter. Focus on regional American cuisine, showcasing modern interpretations on classic American dishes. Featuring exlusively domestic wines, spirits and beer, including two wines on tap, and three craft beers on tap. The chef utilizes humanely produced, local and sustainable ingredients as much as possible, with a great deal of produce coming direct from Indian Spring Farm in Great Falls VA. Patio and Cafe/Bar are first come, first served, while reservations are accepted for the main dining room, wine room and chef's room. Come and check out some of the best new "swanky casual" cuisine DC has to offer!

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben
QR-Code

Es gibt mehr zu entdecken

Entdecken Sie zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App.

Scannen Sie den QR-Code, um zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App zu entdecken.

App öffnen

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Mediterran, Amerikanisch
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Fr, Sa 16:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Gebiet
    Palisades Northwest
  • Parking details
    On street parking is available
  • Public transit
    D6 bus stop Dana Place
  • Weitere Details
    Bar mit Speisen, Bar/Lounge, Bier, Chef's Table, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Farm zu Tisch, Happy Hour, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen

Was 70 Gäste sagen

Bewertungen für Salt & Pepper von Gästen, die dieses Restaurant besucht haben. Basierend auf den neusten Bewertungen.

Bewertungen insgesamt

3.5
3,5 basierend auf allen Bewertungen
  • 3,6Essen
  • 3,6Service
  • 3,4Ambiente

LärmGemäßigt

70 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    Washington, D.C3 Bewertungen

    1.0

    Besucht am 26. Oktober 2011

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 1
    4. Ambiente 2
    We arrived on a weeknight. Restaurant not very crowded. Sense of disorder. We were seated, and then waited for around 25 minutes. No menu. No drink orders. No water. Other tables seemed to be in similar predicament. We walked out, and had a fine dinner across the street.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. JohnD VIP

    Washington, D.C45 Bewertungen

    2.0

    Besucht am 25. Oktober 2011

    1. Gesamt 2
    2. Essen 3
    3. Service 1
    4. Ambiente 2
    Service was terrible. It took 15 minutes to get a waiter and 20 to get drinks -- 5 minutes after dinner arrived. Place not crowded, but noisy. Steak was good, but no steak knife made cutting difficult (fortunately I carry a pocket knife). "loaded" potato come, but not ordered. It was dry and overcooked. Caesar salad served with no dressing! Lobster puffs encased in greasy heavily batter. No bread. No butter. No second drink. Not tip. Couldn't wait to get out of there. A terrible evening and too bad, because Et Voila is right across the street, probably filled with very happy diners.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. OpenTable-Gast

    Washington, D.C6 Bewertungen

    4.0

    Besucht am 23. Oktober 2011

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    Not always easy to find a restaurant that gives parents something fairly sophisticated while also serving tasty/wholesome food for kids (chicken nuggets were really spectacular, juicy and meaty). Loved the tomato-basil soup and a salad with roasted butternut squash; my better half thought the barbeque was delish if quite spicy. Really considerate and attentive service, atmosphere was fun and casual, quite buzzy.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. OpenTable-Gast

    Washington, D.C2 Bewertungen

    4.0

    Besucht am 22. Oktober 2011

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    Everything was fantastic. The food was great. The service needs a tiny bit of polishing but everything else was great.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. TADS

    Washington, D.C27 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 22. Oktober 2011

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    I had two dinners when this restaurant first opened which were very mediocre . Though the service was friendly and excellent I had no plans to return. My friends who live in the Palisades neighborhood prevailed upon me to try the restaurant again. I"m so glad I did! I had the Ahi tuna and have not had a better prepared tuna dish anywhere.My friend said the pumpkin ravioli was terrific and she's taken cooking classes in Tuscany.We ended with the pumpkin cheese cake which was also superb with a rich, light texture and not overly sweet. The signatureS&P martini is creative and delicious with just the right amount of pepper.Last night's dinning experience was a complete 180 from my previous experience.I can't wait to return! The service was A+

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Lise

    Washington, D.C12 Bewertungen

    4.0

    Besucht am 21. Oktober 2011

    1. Gesamt 4
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    we had a reservation for 4 and ended up with 7- they were great - accommodated us pleasantly and didn't make us feel like they were doing us a favor - food was good =particularly the pumpkin ravioli and pumpkin rice balls - a good neighborhood option!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. OpenTable-Gast VIP

    London7 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 20. Oktober 2011

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    New Palisades eatery. Much better than the Kemble Tavern place that was there before. These are nice folks who serve good food at reasonable prices and try hard to please you.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. OpenTable-Gast

    Washington, D.C1 Bewertung

    4.0

    Besucht am 20. Oktober 2011

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    It's Back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. OpenTable-Gast

    Washington, D.C5 Bewertungen

    3.0

    Besucht am 19. Oktober 2011

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 3
    4. Ambiente 3
    The meal was good, though a bit pricey. The service was uneven. I was not as impressed with the restaurant as I had been during my first visit a few weeks earlier.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. gibbs

    Washington, D.C14 Bewertungen

    4.0

    Besucht am 19. Oktober 2011

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    We had a great time and the food, wine and service were excellent. This is my third time dining there since opening. I just heard however that the Chefs/Managers (the young couple that created the whole concept and menu) have been fired. What's that all about?

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Salt & Pepper bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (202) 364-5125.

Salt & Pepper wurde mit 3,5 Sternen von 70 OpenTable-Gästen bewertet.

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben
Salt & Pepper auf Google Maps

5125 Macarthur Blvd, Washington, DC 20016

Zusätzliche Informationen

  • Gebiet
    Palisades Northwest
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Fr, Sa 16:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Mediterran, Amerikanisch
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    On street parking is available
  • Public transit
    D6 bus stop Dana Place
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bar mit Speisen, Bar/Lounge, Bier, Chef's Table, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Farm zu Tisch, Happy Hour, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Copyright © 2025 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo