Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Mexiko
  3. Oaxaca

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Für Gruppen geeignet“ in Oaxaca

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. Juni 2025

Sie suchen die besten Restaurants für Gruppen in Oaxaca? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!

Ein Foto von Almoraduz Cocina de Autor
4.7
4.7 (458)
51 Dollar und darüber
Modern mexikanisch
Puerto Escondido
Über das Restaurant
Almoraduz is a culinary concept created by chefs Shalxaly Macías and Quetzalcóatl Zurita, who have transformed their restaurant into a space of constant evolution, creativity, and love for Oaxacan culture. With its tasting menu as a reflection of their vision, Almoraduz stands out for its unique flavors and commitment to local ingredients. This approach has earned it recognition from the Michelin Guide, positioning Puerto Escondido as a renowned gastronomic destination.

Upon entering Almoraduz, guests are welcomed by an ambiance that invites them to disconnect and immerse themselves in the authenticity of Oaxaca. The restaurant’s design, with its cozy interior courtyard, creates an atmosphere of intimacy and reflection, perfect for enjoying an experience that goes beyond food. Here, each dish is a work of art that tells a story of love for the land, culture, and the act of sharing.

Ein Foto von La Boveda by Casona Sforza
4.7
4.7 (78)
51 Dollar und darüber
Bistro
Puerto Escondido
Über das Restaurant
Restaurante Casona Sforza abraza un concepto de hospitalidad donde el confort y la elegancia se conjugan en un entorno donde la naturaleza y el diseño estimulan los sentidos.
A cargo de los chefs Andrés Trujillo y Vanessa Franco.
Este nuevo capítulo gastronómico se ha concebido a partir de un auténtico compromiso con la sustentabilidad y el empleo de las más depuradas técnicas de preparación para rendir un homenaje a las bondades del mar y la tierra, al tiempo que se resalta una cocina sincera con la premisa de comer rico y con el producto de la mejor calidad.
La pesca del día, mejillones, pastas frescas y ensaladas son algunas de las opciones del menú principal.
La panadería y la repostería, que se suman a la propuesta culinaria, aportan un toque inédito, pues en la mañana se puede disfrutar de bizcochos que salen de su propio horno, mientras que por la tarde se dispone de postres que cuentan con técnicas refinadas y en los que incorporan mango, mamey y chocol

Ein Foto von Casa Oaxaca El Restaurante
4.6
4.6 (1412)
51 Dollar und darüber
Mexikanisch Regional
Oaxaca
Über das Restaurant
Aquí, un ritmo animado acompaña la transparencia de luz que hace vibrar los colores. La sutileza de lo esencial subraya el poder evocador de los olores y sabores que surgen de la cocina de Alejandro Ruiz.

Se mezclan los aromas y los sabores de hierbas mediterráneas con las oaxaqueñas. Así, la albahaca y el romero comparten sus tintes con la hoja santa, la pitiona y el shorobobo. Asimismo, granada, pescados y mariscos, venado y cordero alternan con chapulines, huitlacoche y quesillo.

Cinco sentidos influenciados por una extraordinaria vivencia gastronómica.

Ein Foto von Tierra del sol
4.5
4.5 (394)
31 bis 50 Dollar
Traditionelle Mexikanischee
Oaxaca
Über das Restaurant
Tierra del Sol is a restaurant that takes its name from the Mixtec song, a melody that has become an Oaxacan hymn.
Just like that nostalgic song, this place celebrates in its own way the culture of an exceptional people: the Mixtec or ñuu savi; the first does it with her poetry and the second with her food.
Our chef: Olga Cabrera, cook, is the architect of such gastronomic praise, and she achieves it from the knowledge and respect for an ancient cuisine that she inherited from the women of her family and her community, Huajuapan – in the heart of the Mixteca region of Oaxaca -, a knowledge that seasons with his special passion for traditional dishes.

Ein Foto von Brio Cocina Local
4.5
4.5 (24)
31 bis 50 Dollar
Modern mexikanisch
Oaxaca
Über das Restaurant
Brío Cocina Local is nestled in the heart of Oaxaca, just one block from the Zócalo, and features a terrace with a direct view of the majestic Templo de San Agustín. We offer a Contemporary Oaxacan Cuisine experience, featuring signature dishes by our chef, Oscar García Bretón. At Brío, our mission is to honor the richness of Oaxacan local ingredients. We also offer a variety of vegetarian and vegan options. To complete your dining experience, enjoy our house-crafted cocktails and curated wine list.
Ein Foto von CASA OAXACA Reforma
4.5
4.5 (105)
31 bis 50 Dollar
Traditionelle Mexikanischee
Oaxaca
Über das Restaurant
Nos encontramos a 15 minutos del centro histórico.

Un lugar para abandonarse en los sencillos y cotidianos placeres de la buena mesa. Los diferentes espacios juegan con la luz al tono que tu ánimo elige: un soleado jardín, un cobertizo acogedor, una sombreada pérgola.

Ein Foto von Restaurante sin nombre
4.4
4.4 (20)
31 bis 50 Dollar
Modern mexikanisch
Oaxaca
Über das Restaurant
Cocina sin etiquetas en el corazón de Oaxaca.

La mezcla perfecta de ingredientes naturales, recetas ancestrales y mágicas de Oaxaca combinadas con técnicas del Nuevo Mundo hacen que Restaurante Sin Nombre sea una visita obligada para todo foodie y goodie que este disfrutando de esta ciudad ya sea como huésped ó como visitante identificado con la cultura y ADN de Hotel Sin Nombre.

Ein Foto von METXCALLI
4.4
4.4 (32)
51 Dollar und darüber
Mexikanisch
Puerto Escondido
Über das Restaurant
En Metxcalli nuestra inspiración es Oaxaca, multifacética y vibrante, que nos transporta a un viaje de infinitos aromas y sabores que activa nuestros cinco sentidos y evoca la grandeza de los mercados, la complejidad de sus mezcales y pluralismo de la cultura e identidad.
Nacido en costas oaxaqueñas, el Chef Gerson Madrid experimenta y plasma los colores de los sabores tradicionales, cual pintor a su lienzo y los caracteriza por trazos gruesos de contemporaneidad, llevándonos a través de una aventura de sabores que cuentan con personalidad propia, que nos evocan a nuestra tierra, a nuestra cocina al sur de Oaxaca y a nuestro propio hogar.
A lo largo de su trayectoria, el Chef ha recorrido la republica en busca de sazones y vivencias que complementan la experiencia Metxcalli.

Ein Foto von Sommo
4.4
4.4 (43)
51 Dollar und darüber
Japanisch
Puerto Escondido
Über das Restaurant
Sommo is traditional Japanese cuisine... but with a twist. We embrace our local resources and blend Japanese heritage with Mexico's tropical ingredients to offer a culinary experience of the highest quality. Our focus is on creating human experiences—where you feel our home as your own.

Two of the most recommended experiences are the seatings at the Chef's counter and the Bar, perfect for groups of 2 or 3 people max. In either setting, you'll get up close and personal: see our gestures, and take in our aromas.

For groups larger than 3, we kindly ask that you contact us directly at +52 33 1904 8158.

Top-Bewertung
Tobias
Besucht am 6. Jan. 2025
Tolle Location…modern-mystische Tulum Vibes. Preislich gehoben, aber noch weit entfernt von Tulumpreisen.
Ein Foto von Restaurante La Olla
4.3
4.3 (20)
31 bis 50 Dollar
Mexikanisch
Oaxaca
Über das Restaurant
Discover the essence of Oaxaca in every bite. Our restaurant, founded by Chef Pilar Cabrera, celebrates the culinary traditions of the Central Valleys, reinterpreting them with a contemporary twist. Our chef, has dedicated more than 30 years to perfecting traditional recipes, always using the best local and seasonal ingredients. Enjoy a unique gastronomic experience awarded with the Bib Gourmand by the Michelin Guide and recognized as one of the best 250 restaurants in Mexico by Culinaria Mexicana, La olla is an experience not to be missed.

  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Copyright © 2025 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo