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Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Auserlesene Weine“ in Oaxaca

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OpenTable
Aktualisiert 05. Juni 2025

Sie suchen nach Restaurants mit der besten Weinliste in Oaxaca? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!

Ein Foto von Restaurante Catedral
4.7
4.7 (541)
31 bis 50 Dollar
Mexikanisch / Amerikanisch Regional (Südwesten)
Oaxaca
Über das Restaurant
Restaurante Catedral brings local, regional and international dishes together to offer a truly unique menu. Start your day off with a breakfast of Teotitlan Del Valle Style eggs or the Socorrido, which is a pork rind casserole with sausage, egg and cheese served in a red sauce with Water Chiles stripes. Restaurante Catedral is the perfect place for a date night. Come enjoy the house specialty of homemade ravioli with Hierba santa that is filled with suckling pork and topped with grated cheese. Restaurante Catedral also serves meat and seafood dishes, like the roasted beef tenderloin, grilled octopus and fried mullet.
Ein Foto von Almoraduz Cocina de Autor
4.7
4.7 (459)
51 Dollar und darüber
Modern mexikanisch
Puerto Escondido
Über das Restaurant
Almoraduz is a culinary concept created by chefs Shalxaly Macías and Quetzalcóatl Zurita, who have transformed their restaurant into a space of constant evolution, creativity, and love for Oaxacan culture. With its tasting menu as a reflection of their vision, Almoraduz stands out for its unique flavors and commitment to local ingredients. This approach has earned it recognition from the Michelin Guide, positioning Puerto Escondido as a renowned gastronomic destination.

Upon entering Almoraduz, guests are welcomed by an ambiance that invites them to disconnect and immerse themselves in the authenticity of Oaxaca. The restaurant’s design, with its cozy interior courtyard, creates an atmosphere of intimacy and reflection, perfect for enjoying an experience that goes beyond food. Here, each dish is a work of art that tells a story of love for the land, culture, and the act of sharing.

Ein Foto von Glou Glou
4.7
4.7 (87)
51 Dollar und darüber
Modern Lateinamerikanisch
Puerto Escondido
Über das Restaurant
An exceptional culinary experience by a Chef-Sommelier couple, Luis Pabón & Gaby Moreno featuring seasonal dishes and natural wine.
The seven-courses tasting menu emphasizes local, seasonal ingredients and a masterful natural wine pairing (with local beer and mezcal thrown in).
Prepare for a memorable meal in a beautiful space that is open to the surrounding tropical forest and sky.

4-courses tasting menu and A la carte is also available.

Ein Foto von Blu - Huatulco
4.7
4.7 (58)
31 bis 50 Dollar
Aus aller Welt
La Crucecita
Ein Foto von Casa Oaxaca El Restaurante
4.6
4.6 (1414)
51 Dollar und darüber
Mexikanisch Regional
Oaxaca
Über das Restaurant
Aquí, un ritmo animado acompaña la transparencia de luz que hace vibrar los colores. La sutileza de lo esencial subraya el poder evocador de los olores y sabores que surgen de la cocina de Alejandro Ruiz.

Se mezclan los aromas y los sabores de hierbas mediterráneas con las oaxaqueñas. Así, la albahaca y el romero comparten sus tintes con la hoja santa, la pitiona y el shorobobo. Asimismo, granada, pescados y mariscos, venado y cordero alternan con chapulines, huitlacoche y quesillo.

Cinco sentidos influenciados por una extraordinaria vivencia gastronómica.

Ein Foto von Tierra del sol
4.5
4.5 (394)
31 bis 50 Dollar
Traditionelle Mexikanischee
Oaxaca
Über das Restaurant
Tierra del Sol is a restaurant that takes its name from the Mixtec song, a melody that has become an Oaxacan hymn.
Just like that nostalgic song, this place celebrates in its own way the culture of an exceptional people: the Mixtec or ñuu savi; the first does it with her poetry and the second with her food.
Our chef: Olga Cabrera, cook, is the architect of such gastronomic praise, and she achieves it from the knowledge and respect for an ancient cuisine that she inherited from the women of her family and her community, Huajuapan – in the heart of the Mixteca region of Oaxaca -, a knowledge that seasons with his special passion for traditional dishes.

Ein Foto von Brio Cocina Local
4.5
4.5 (24)
31 bis 50 Dollar
Modern mexikanisch
Oaxaca
Über das Restaurant
Brío Cocina Local is nestled in the heart of Oaxaca, just one block from the Zócalo, and features a terrace with a direct view of the majestic Templo de San Agustín. We offer a Contemporary Oaxacan Cuisine experience, featuring signature dishes by our chef, Oscar García Bretón. At Brío, our mission is to honor the richness of Oaxacan local ingredients. We also offer a variety of vegetarian and vegan options. To complete your dining experience, enjoy our house-crafted cocktails and curated wine list.
Ein Foto von CASA OAXACA Reforma
4.5
4.5 (105)
31 bis 50 Dollar
Traditionelle Mexikanischee
Oaxaca
Über das Restaurant
Nos encontramos a 15 minutos del centro histórico.

Un lugar para abandonarse en los sencillos y cotidianos placeres de la buena mesa. Los diferentes espacios juegan con la luz al tono que tu ánimo elige: un soleado jardín, un cobertizo acogedor, una sombreada pérgola.

Ein Foto von Pitiona Cocina de Autor
4.4
4.4 (1228)
51 Dollar und darüber
Modern mexikanisch
Oaxaca
Über das Restaurant
PITIONA COCINA DE AUTOR - RESCUE THE TRADITIONAL OAXACAN CUISINE, USING VANGUARD THECNICS. IT IS A RESTAURANT WHERE THE MOST IMPORTANT THING IS TO CREATE MEMORABLE EXPERIENCES TO OUR CUSTOMERS.

THE QUIET AND HARMONY THAT INVOLVES PITIONA IS ONE OF THE MOST DELIGHTFUL PLEASURES THAT WE CAN OFFER TO OUR VISITORS.

RESTRICTIONS: WE DO NOT ALLOW ACCESS KIDS UNDER 12 YEARS OLD.

Top-Bewertung
Anna
Besucht am 24. Apr. 2025
Wir konnten leider wie geplant nicht auf der Terrasse sitzen. Das Restaurant von der Einrichtung ist nicht gerade einladend und eher karg und ohne Atmosphäre. Das Essen war ganz toll, der Service ebenso sehr aufmerksam.
Ein Foto von Restaurante sin nombre
4.4
4.4 (20)
31 bis 50 Dollar
Modern mexikanisch
Oaxaca
Über das Restaurant
Cocina sin etiquetas en el corazón de Oaxaca.

La mezcla perfecta de ingredientes naturales, recetas ancestrales y mágicas de Oaxaca combinadas con técnicas del Nuevo Mundo hacen que Restaurante Sin Nombre sea una visita obligada para todo foodie y goodie que este disfrutando de esta ciudad ya sea como huésped ó como visitante identificado con la cultura y ADN de Hotel Sin Nombre.

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