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Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Auserlesene Weine“ in St. Louis

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OpenTable
Aktualisiert 05. Juni 2025

Sie suchen nach Restaurants mit der besten Weinliste in St. Louis? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!

Ein Foto von Truffles - St. Louis
4.9
4.9 (1424)
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche
Clayton
Über das Restaurant
"Truffles has always managed that elusive balance of refinement and relaxed casualness...” Sauce, 8/2011

“This is a top-tier eatery. The kitchen is reinvigorated and inventive…” STL Magazine, 5/2011.

Truffles strives to produce a menu that easily fuses rustic and contemporary American cooking. With simplicity and seasonality as our guide, house-made specialties such as pasta and salumi are prepared fresh every day and are complemented by choice selections of locally sourced and raised meats, seafood and inventive sides. The Truffles menu begins in the fields, rivers and farms of the Midwest and our award-winning wine list features wines from every corner of the earth. We bring the best flavors of the season direct to your plate.

Ein Foto von The Crossing
4.9
4.9 (2639)
51 USD und darüber
Französisch
Clayton
Über das Restaurant
Regionale Gerichte, direkt „vom Hof auf den Tisch“, produziert von Bauern in Missouri und Illinois. Auf die Frage, wie er The Crossing definiert, sagt der Inhaber und geschäftsführende Chefkoch Jim Fiala oft, dass er ein Küchenchef ist, der regional einkauft und so kocht, wie jeder französische und/oder italienische Koch es angesichts dieser Zutaten machen würde. An der Seite von Jim Fiala steht Chefkoch Brad Watts, der eine Menge Leidenschaft und langjährige Erfahrung in die Küche mitbringt. Unser Essen ist frisch, biologisch (wann immer möglich), saisonal und schlicht in der Gestaltung. The Crossing bleibt klassischen Kochtechniken treu und die Köche präsentieren Ihnen mit großer Freude ihre Fähigkeiten und Leidenschaft für die gehobene Küche.
Top-Bewertung
JOHNS
Besucht am 28. Nov. 2021
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Ein Foto von Clover and the Bee
4.9
4.9 (31)
Bis zu 30 USD
Weinbar
Webster Groves
Über das Restaurant
A neighborhood café and wine bar from the people behind Olive + Oak, bringing you food & wine that is fresh, casual, and simple. A place where the service is efficient and the hospitality is heartfelt. We open early offering fresh baked goods, breakfast sandwiches, and a seasonal breakfast menu. Our lunch menu features sandwiches, soups, and fresh salads. We open Thursday-Saturday evenings featuring an evolving menu of seasonal small plates from Executive Chef Mike Risk paired with wines that have been thoughtfully sourced to showcase the people that make them and the places they are from. A thoughtful list of local beer, cocktails and NA beverages are available to enjoy as well.

Authentic. Unpretentious. Delicious.

Walk in only for breakfast and lunch. Reservations recommended for dinner.

Ein Foto von Louie's Wine Dive - Saint Louis
4.8
4.8 (507)
31 bis 50 USD
Weinbar
Clayton
Über das Restaurant
Louie's Wine Dive is an unpretentious wine bar where guests can try an assortment of wine and some delicious food to go with them. Come check out our wine board with rotating specialty wines and cocktails. Monday is all day happy hour and we do brunch on Saturday and Sunday. Thank you to all of our wonderful guests who make this place amazing. Please call to make a reservation for a party of 5 or more and limited reservations are available on Thursday, Friday and Saturday nights. Walk ins are always welcome!
Ein Foto von Veritas Gateway to Food & Wine
4.8
4.8 (46)
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche
Winchester
Über das Restaurant
Veritas is a 20-year-old West County restaurant offering our community a relaxed, yet sophisticated place to enjoy innovative food and drink.
Chef / Owner Mathis Stitt’s open kitchen allows everyone to see exactly how he turns fresh, locally sourced provisions into enticing and delicious offerings. While these beautiful compositions are clearly the stars, our entire team takes pride in the relationships developed and nurtured around a Veritas table.
For 9 years, Ian Froebe of the Post Dispatch has published a list of the Top 100 Restaurants in St. Louis - Chef Mathis’ Veritas has been on all of them.
Please call us at 636-227-6800, email us at veritasgateway@gmail.com, or drop a note on your online reservation, for specific reservation requests. We look forward to serving you!

Ein Foto von Beacon 53
4.7
4.7 (68)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Cape Girardeau
Über das Restaurant
Welcome to Beacon 53, where fine dining meets beautiful views of the Mississippi River. Elevate your evening with a celebration of flavors and choose a sumptuous dish from our meticulously curated menu. Sip handcrafted cocktails prepared by our creative mixologists and unwind while our attentive staff ensures your every need is met. Outdoor seating available.
Ein Foto von Dominic's on the Hill
4.6
4.6 (1139)
31 bis 50 USD
Italienisch
The Hill
Über das Restaurant
Dominic and Jackie Galati purchased Dominic's on the Hill in 1971 and moved in above the restaurant. Within two years, Dominic began winning national awards and has continued to do so for the last 40 years. This is an exceptional restaurant with fine Italian cuisine, professional, friendly service, & an extensive wine list. Dominic oversees the kitchen,and the menu includes fresh seafood, veal, tenderloin, lamb, and many other choices. The restaurant has a Florentine atmosphere, with low lighting, white tablecloths, & classic oil paintings. Dominic's has been honored by DIRONA, 2001 Restaurant Hall of Fame, 1999 International Award of Excellence, The Epicurean Award & was voted one of the two best Italian Restaurants in the country by Conde Nast Traveller.

The second floor of the restaurant is available for private parties of 15-65. Please call for details. Smaller parties up to 18 people can be accommodated downstairs as well as larger parties up to 150.

Ein Foto von Cooper's Hawk Winery & Restaurant - St. Peters, MO
4.6
4.6 (2168)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
St. Peters
Über das Restaurant
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Ein Foto von Porter's Steakhouse - Collinsville
4.4
4.4 (1258)
31 bis 50 USD
Steakhaus
Collinsville
Über das Restaurant
Porter's features hand cut steaks and chops, and fresh seafood flown in daily. Our award winning wine list features over 200 bottles from every corner of the wine growing world. Craig, our wine steward, would be happy to help you make a selection that will pair perfectly with your meal.

Located in the Collinsville Doubletree Hotel, Porter's features Private Dining Rooms to accommodate intimate gatherings, as well as guest rooms for your overnight travelers. Please email John McGuire at jmcguire@doubletreecollinsville.com to reserve a Private Dining Room.

Ein Foto von Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Town and Country, MO
4.4
4.4 (8306)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
Chesterfield
Über das Restaurant
Im Cooper’s Hawk Winery & Restaurant erwartet Sie moderne Küche in ungezwungener Atmosphäre mit preisgekrönten Weinen, die in Handarbeit hergestellt werden. Die Speisekarte bietet frische, moderne amerikanische Gerichte mit den Einflüssen von Aromen aus der ganzen Welt. Jedes Gericht auf der Speisekarte, von der Vorspeise bis zum Dessert, ist mit einer Nummer gekennzeichnet, die bei der Auswahl des perfekt passenden Weins hilft. Neben dem Restaurant bietet das Cooper's Hawk eine Bar mit Bedienung, private Partyräume und einen Verköstigungsraum im NapaStyle mit einem Spezialitäten-Geschenkeladen, in dem Sie eine Weinprobe in traditioneller Weingutatmosphäre genießen können. Mit einer Auswahl hochwertigster Rebsorten der besten Weingüter der Welt hat sich das Cooper's Hawk eine wachsende Liste von mehr als 200 Auszeichnungen für seine Weinkarte verdient. Jüngst wurde das Cooper's Hawk Winery & Restaurant vom Nation's Restaurant News zum Gewinner der Auszeichnung „Hot Concept 2010" gewählt und war 2013 Sieger des MenuMasters in der Kategorie "Menu Trendsetter".
Top-Bewertung
BernieVIP
Besucht am 4. Okt. 2020
Excellent waiter.
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