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Die besten Restaurants mit exzellenter Weinauswahl in Downtown

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Preisgekrönt
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78 verfügbare Restaurants in der Nähe

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Foto von Pappas Bros. Steakhouse - Downtown Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3002)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • Downtown
Heute 34 Mal reserviert
Im Pappas Bros. Steakhouse liegt der Fokus auf dem kompletten Ausgeherlebnis, das die angebotenen Speisen und Getränke sowie den makellosen Service umfasst. Das Steakhouse bietet USDA Prime-Rindfleisch, das im Hause trocken abgehangen gereift ist. Die preisgekrönte Weinkarte umfasst über 2.300 Labels und in den Kellern lagern insgesamt mehr als 30.000 Flaschen aus allen wichtigen Weinanbaugebieten der Welt. Das Restaurant liegt nur wenige Minuten entfernt vom NRG-Stadion, vom Toyota Center, vom George R. Brown Convention Center und vom Discovery Green.
Foto von Morton's The Steakhouse - Houston - Downtown Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1708)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • Downtown
Heute 18 Mal reserviert
Das Morton's The Steakhouse, die führende Steakhouse-Gruppe des Landes, ist spezialisiert auf klassische, herzhafte Küche, großzügige Portionen von erstklassigem, gereiften USDA-Rindfleisch sowie frischen Fisch, Hummer und Vorspeisen vom Huhn. Die Speisekarte bietet eine Vielzahl von beliebten Fleischstücken, darunter ein 680 Gramm schweres Porterhouse-Steak, das die Spezialität des Hauses darstellt; ein 450 Gramm schweres New York Strip Steak und ein 340 Gramm schweres Double Cut Filet.
Foto von Brasserie du Parc Restaurant
4.5
Hervorragend(1366)
Preis: Hoch
• Französisch • Downtown
Heute 16 Mal reserviert
We are an authentic French brasserie located on the ground floor of the landmark residential high-rise One Park Place overlooking Discovery Green. Come and join us for lunch or dinner to experience the French Culinary Cuisine that Chef Jose has to offer. For those of you looking where to go for after work drinks and bar bites, our Happy Hour menu is available daily at our bar area from 4:00pm to 7:00pm.
Foto von Succulent Fine Dining Restaurant
4.1
Fabelhaft(54)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Montrose
Heute 49 Mal reserviert
Succulent Fine Dining brings Napa Valley’s warm elegance to the River Oaks/Montrose area, blending seasonal West Coast flavors with Texas roots. Restaurateur Shawn Virene (a’Bouzy) and Executive Chef David Buckley present bold, ingredient-driven dishes like XO Deviled Eggs with caviar, Carrot Gnocchi, and Seared Scallops. The spacious main dining room offers a refined yet approachable atmosphere, while the immersive Chef’s Table overlooks the open kitchen. Guests can also enjoy a lush herb garden patio, a bar & lounge, a rooftop with outdoor seating, and vintage greenhouses for private dining. Located at 1180 Dunlavy with valet and garage parking. Offering brunch, lunch, dinner, and social hour. Reservations recommended.
Foto von Potente Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(2018)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Downtown
Heute 22 Mal reserviert
Potente is a sophisticated and upscale Italian restaurant located in downtown Houston led by Executive Chef Danny Trace. Every dish is locally sourced and uses only the highest quality ingredients. Try our chef favorite homemade pasta with black truffles shaved table side, petite filet with pistachio gremolata and homemade desserts sure to delight!Our attire is relaxed formal. Shorts, hats, sneakers, torn clothing and sweat pants not permitted.
Foto von BCN Taste & Tradition Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(2027)
Preis: Sehr Niedrig
• Spanisch • Montrose
Heute 28 Mal reserviert
Für Reservierungen von mehr als 5 Gästen müssen Ihre Kreditkarteninfos vorgelegt werden. Wenn Sie später als 48 Stunden vor Ihrer Reservierung stornieren oder die Gästegruppe in den letzten 24 Stunden vor Ihrer Reservierung kleiner wird, fällt eine Gebühr in Höhe von USD 50 pro Person an. Wenn Sie die Reservierung auf einen anderen Namen umbuchen, fällt keine Gebühr an. Der Name BCN Taste & Tradition verneigt sich vor Barcelona und vor dem Mix traditioneller und modernen spanischer Küche. Der Küchenchef Luis Roger ist gerade von Girona, Spanien zurückgekommen - er wurde vom Michelin-Koch Ferran Adria im elBulli trainiert, und lernte an der renommierten Kochschule Aula Gastronomica de l'Emporada gelehrt. Das Restaurant befindet sich in einem viktorianischen Haus aus den 1920ern und erwartet Sie im angesagten Viertel Montrose/Museum District (4210 Roseland St.). Freuen Sie sich im BCN Taste & Tradition auf authentische spanische Gerichte und makellosen Service. Das Menü besteht aus fantastischen, modernsten Haute-Cuisine-Gerichten Spaniens, für die das Land weltberühmt ist.
Foto von March Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(104)
Preis: Sehr Niedrig
• Mediterran • Montrose
Heute 6 Mal reserviert
In the heart of Houston’s Montrose neighborhood, MARCH is an intimate Mediterranean restaurant from Chef Felipe Riccio. Serving both 6 and 9 course tasting menus, we study the gastronomy, history, and cultures of the region to answer the question:“What is Mediterranean cuisine?”After many years of personal and professional exploration of the Mediterranean, Felipe has brought this spirit of exploration back to his hometown.The word ‘MARCH’ signifies an area of land on the border between two territories; a frontier between realms. The menu is the team’s love letter to the Mediterranean where we will explore the unique, layered evolution of its many connected cuisines, with beverage pairings/selections artfully curated by partner and Master Sommelier, June Rodil.Chef de Cuisine: Chris DaviesExecutive Pastry Chef: Micaela VictoriaGeneral Manager: Gabriel FontenierWine Director: Anthony SalazarGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
Foto von City Cellars Restaurant
3.7
Sehr gut(121)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • East End
Heute 61 Mal reserviert
Welcome to City Cellars HTX, Houston’s premier adults-only (21+) dining destination, where bold flavors meet elevated hospitality. Led by Executive Chef Antonette Williams-Wright, our chef-driven menu showcases globally inspired bistro fare, craft cocktails, and a thoughtfully curated wine selection. Located in the East River Development, our stylish space offers stunning views of Buffalo Bayou and the Houston skyline, making it perfect for date nights, weekend brunch, and unforgettable happy hours. Whether you're here for our inventive brunch classics, expertly crafted cocktails, or to discover your new favorite wine, City Cellars HTX delivers a one-of-a-kind experience. Book your table today and see why we’re a must-visit spot for Houston food lovers! Please note we are a 21+ establishment.
Foto von The Marigold Club Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(358)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Montrose
Heute 27 Mal reserviert
Welcome to The Marigold Club, where the opulence of Mayfair London meets the vibrant energy of our beloved Houston. As the fourth jewel in the crown of Goodnight Hospitality, The Marigold Club embraces French cuisine while celebrating the global influences of London culture. Picture lavishly adorned interiors, exuding warmth and sophistication, where every detail whispers luxury.Helmed by Chef Partner Austin Waiter, our culinary journey transports you to the heart of French cuisine, reimagined through the lens of British dining clubs. From meticulously crafted dishes to impeccable service, and overflowing glasses of Champagne, every moment at The Marigold Club is a world where posh elegance meets lively Southern charm. Chef de Cuisine: Julio MorenoExecutive Pastry Chef: Micaela VictoriaGeneral Manager: Jason OlinghouseWine Director: Cody VelaGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
Foto von Rosie Cannonball Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(129)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Montrose
Heute 68 Mal reserviert
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill. The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire. Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers. The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food. Chef de Cuisine: Melven Batocabe Sous Chef: Calvin MillerExecutive Pastry Chef: Micaela VictoriaGeneral Manager: Lauren AllenSommelier: Jordan RaabeGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

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