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Die besten Restaurants mit offener Küche in Spring Branch

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14 verfügbare Restaurants in der Nähe

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Foto von Jonathan's The Rub at Campbell Place Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2029)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • West Side
Heute 35 Mal reserviert
Selbst ernannt als die älteste Linie von Köchen in Houston, eröffnete Jonathan das Jonathan’s The Rub mit dem Zweck und der Aufgabe, die Gäste mit ausgezeichneter Küche, einem unvergleichlichen Speiseerlebnis zu verwöhnen. Dies ist eine Mission, die Jonathan noch heute leidenschaftlich pflegt. Unser Restaurant verfügt über eine offene Küche, wo Sie sehen, riechen und hören, was hinter den Kulissen im Jonathan vorgeht und wie die Köche ihre Gerichte zubereiten. (Das müssen Sie einfach selbst erlebt haben.) Das Jonathan's The Rub ist ein Ort, wo Sie sich wohl fühlen, es sich gut gehen lassen können und den Sie hoffentlich mit ein paar neuen Freundschaften und einem gesättigten Appetit verlassen.
Foto von Credence Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(528)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • West Side
Heute 110 Mal reserviert
Credence is a South Texas, ranch-inspired upscale restaurant with a focus on live-fire cooking. Chef and two-time James Beard Award-nominated restaurateur Levi Goode's inaugural concept promises a culinary exploration of Texas through his unique perspectives on the region's food, people, culture, and the culmination of a lifetime of stories. Our menu is a sample of what may be served as our offerings will constantly evolve. Separate reservations required for a table at Sidebar, our sultry sister next door. Follow @sidebaratcredence on IG for the link to book.
Foto von Perry's Steakhouse & Grille - Memorial City Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(6242)
Preis: Hoch
• Steakhaus • West Side
Heute 132 Mal reserviert
Das Perry's Steakhouse & Grille begrüßt Sie in Memorial City und unweit der I10 im Herzen des Energiekorridors. Freuen Sie sich auf ein unvergleichliches kulinarisches Erlebnis, dass Ihre Gelüste befriedigen und Ihren Appetit anregen wird. Im Perry's erwartet Sie neben einem beliebten, preisgekrönten Menü auch eine elegante Atmosphäre mit einem eklektischen Ambiente, das einen 6 m hohen Weinturm sowie acht Speisesäle umfasst. Genießen Sie einen Cocktail in der vibrierenden Bar 79, benannt nach Perry's Gründungsjahr, an einem der Abende mit Live-Unterhaltung. Das Perry’s bleibt Ihren Metzgereiwurzeln treu und serviert Ihnen handverlesenes USDA Prime Rindfleisch. Profitieren Sie vom Anrichten von Gerichten wie dem berühmten sieben Finger hohen Kotelett direkt am Tisch. Das Perry’s wird Sie und Ihre Gäste sicher beeindrucken.
Foto von il Bracco - Post Oak Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(181)
Preis: Hoch
• Italienisch • Galleria / Uptown
Heute 68 Mal reserviert
il Bracco is an upscale Italian restaurant in the heart of Uptown, Houston, located in Post Oak Plaza. Our menu features handmade pastas, fresh salads, hand-cut steaks & seafood, and an extensive yet approachable wine list. Breads, pasta and dessert are made from scratch, in house daily.Our dining room is made of intimate booths with a full service bar and cocktail lounge, as well as a quiet patio with an outdoor fire place.
Foto von Prime 131 Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(289)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Heights / Washington
Heute 26 Mal reserviert
A Berg Hospitality Group original concept, Prime 131 is a live-fire steakhouse and sushi bar within a revamped industrial space at The Docks at Timbergrove. Evoking the electric ambiance of New York’s chic yet edgy Meatpacking District in the early 90s, Prime 131 ignites a fresh dining experience in Houston where the artistry of grilling takes center stage. A protein-forward concept with Korean and Japanese influence, Prime 131 creates a completely unique meat experience where diners watch their meal be prepared on four central wood fire grills and two Josper charcoal ovens. In addition, a full sushi bar and four Korean barbeque style tables offer curated experiences featuring some of the most exclusive cuts in the world.
Foto von Goode Co. Kitchen & Cantina - River Oaks Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(84)
Preis: Hoch
• Tex-Mex • River Oaks
Heute 63 Mal reserviert
Bienvenidos, y'all! With James Beard-nominated chef and restauranteur Levi Goode at the helm, our fourth Kitchen & Cantina from Goode Company Restaurants showcases the rich foods and traditions we grew up with on both sides of the border. Find us located across from the historic River Oaks Theatre where you'll find an experience inspired by long days on the Gulf, late nights on the ranch, and the colorful creations of our abuela. Try wood-fired redfish on the half shell swaddled in homemade tortillas, made-to-order guacamole, and family-style parrilladas - huge mixed platters of wild game and fresh vegetables, topped with pico de gallo and queso fresco. A few margaritas on our patio and you've found your new casa sweet casa. Top off the experience by wandering over to our agave sanctuary Bar Buena nestled around the corner.
Foto von Rosie Cannonball Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(104)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Montrose
Heute 54 Mal reserviert
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill. The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire. Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers. The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food. Chef de Cuisine: Matt Hamilton Sous Chef: Karla MorenoExecutive Pastry Chef: Samantha MendozaGeneral Manager: Brandi KinneyFront of House Managers: Lauren AllenGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
Foto von Guard and Grace - Houston Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2019)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Downtown
Heute 91 Mal reserviert
Named after our daughter Grace, along with the idea that a steakhouse can be graceful, whimsical, and elegant without being dark and moody. What started as a vision to keep the vibe light and airy while letting the outside in, has turned into an Award-winning design of which we couldn't be prouder. This menu is truly meant to offer something for everyone, with often found steakhouse features as well as a plethora of seafood to truly highlight the best of the gulf and beyond. Prime, Dry Aged and local Wagyu cuts of beef in 4 to 40 oz. portions are available to satisfy any sized appetite. Innovative cocktails and wines from around the world top it all off -making Guard and Grace the place to be for happy hour, a couple's night out or your private event. Our family, or Ohana, is a passionate group of culinary obsessives who strive to make memories that will last a lifetime. Houston is a special city that has stolen our hearts, and from the bottom of them, we thank you for joining us.
Foto von Jordyn’s Soul Cafe - Houston Restaurant
3.4
Sehr gut(58)
Preis: Moderat
• Soul Food • Montrose
Heute 22 Mal reserviert
Jordyn’s Soul Café is a premier soul food restaurant in Houston, Texas; expanding on our two thriving locations in Chicago to bring our home-cooked dishes and fresh ingredients down to Texas. Owner Angel McDonald opened up this business in honor of her late daughter, Jordyn. Angel has been working in the restaurant industry for many years and has always had a passion for cooking. The recipes she serves at Jordyn's Soul Café are close to her heart and have been passed down by her mother. Angel is dedicated to providing her customers with delicious food that is made from scratch daily, using only the freshest ingredients. She takes pride in providing customers with quality service and ensuring that all dishes served are prepared with care and love. Angel created a space that is second to none in its ambiance, and our food is beautifully presented with artistic attention to detail. We are committed to providing you with the best possible experience while dining with us!
Foto von Main Kitchen Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(239)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Downtown
Heute 10 Mal reserviert
Das Main Kitchen bietet Ihnen ein unkompliziertes, aber elegantes Menü, das vom einzigartigen Schmelztiegel der Esskulturen Houstons inspiriert ist. Der preisgekrönte Küchenchef Jelle Vandenbroucke entwickelte ein international inspiriertes, saisonales Menüs aus regionalen Zutaten. Das Restaurant ist zum Frühstück, Mittag- und Abendessen geöffnet.
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