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Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Amerikanisch“ in San Francisco Bay Area

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OpenTable
Aktualisiert 05. Juni 2025

Sie suchen Restaurants mit der besten Amerikanisch-Küche in San Francisco Bay Area? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable über 400.000 neue Restaurantbewertungen von Gästen aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu ... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!

Ein Foto von Auro
5.0
5 (230)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Calistoga
Über das Restaurant
Calistoga's only Michelin-starred restaurant. Chef Rogelio Garcia crafts seven courses from Napa Valley's peak ingredients, applying French technique with Mexican and Japanese influences. Book the alfresco patio or the intimate dining room and enjoy vineyard and mountain views, or reserve the Chef's Table inside the kitchen. Sommelier Derek Stevenson pairs each course from his 450-label wine list - Wine Spectator's Best of Award of Excellence winner. Experience what happens when Napa Valley's bounty meets Four Seasons hospitality and world-class artistry.
Ein Foto von Saison
4.9
4.9 (65)
51 USD und darüber
Amerikanisch
SOMA
Über das Restaurant
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.

Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.

Ein Foto von Golden Bear Station
4.9
4.9 (455)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Kenwood
Über das Restaurant
Golden Bear Station is a New American restaurant that offers a unique perspective through the lens from the owners of Animo and Mu Ramen.

Mu Ramen and Animo owners Joshua Smookler and Heidy He have received exceptional recognition, including a prestigious 2-star review from the New York Times in 2015. The New York Times also dubbed them as the best ramen in NYC, while Eater named them the best ramen in America in 2016. Animo, on the other hand, has been praised by the San Francisco Chronicle and recognized as one of Esquire's Best New Restaurant in America in 2022. Both restaurants have earned a place and acknowledgement in the Michelin guide.

Golden Bear Station strives to encompass the essence of a local establishment and a haven for aficionados of wine and gastronomy. It serves as a gathering place where individuals flock to savor global and seasonal delicacies.

Ein Foto von Trace
4.7
4.7 (955)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
SOMA
Über das Restaurant
Savor farm-to-table American fare inside of the W San Francisco at TRACE. Enjoy thoughtful dishes made from locally sourced and sustainable ingredients.
Ein Foto von Juanita & Maude
4.9
4.9 (1825)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Albany
Über das Restaurant
An intimate neighborhood restaurant, Juanita & Maude features Chef Scott Eastman's personal take on American Cuisine. The daily changing menu highlights classic dishes including Michelin Guide's top 5 hamburger in California. His refined comfort food is matched with seasonal craft cocktails and an international wine list.

Juanita & Maude's lively dining room or serene outdoor patio is the perfect spot for a night out, celebration or special occasion. Conveniently located near the corner of Solano and San Pablo Avenues.

Ein Foto von Mustards Grill
4.8
4.8 (11167)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Yountville
Über das Restaurant
Schon seit fast 30 Jahren existiert dieses Restaurant im Weinbaugebiet Napa Valley. Seit seinen Anfängen als örtlicher Treffpunkt blüht das Mustards Grill seit mehr als 29 Jahren. Hier finden die Gäste unvergessliche Speisen, erlesene Weine und ein angenehmes Ambiente. Als Inhaberin und Küchenchefin des Mustards fungiert Cindy Pawlcyn. Unter ihrer Leitung vereinen sich amerikanische regionale Gerichte mit Einflüssen aus aller Welt. Die Liste der "viel zu vielen Weine" steht für das Beste aus Anbaugebieten in Kalifornien und der Neuen Welt. Im amerikanischen Grillrestaurant Mustards genießen Sie Aromen aus aller Welt. Im Holzofengrill werden beliebte Spezialitäten wie Cindys berühmtes mongolisches Schweinekotelett, mit Chipotle eingeriebene Wachteln sowie Hamburger mit einem halben Pfund Niman-Ranch-Fleisch zubereitet. Im Eichenholzräucherofen werden Baby Back Ribs und mit Tee geräucherte Peking-Ente kreiert. Zu den Spezialitäten des Hauses gehören getrockneter Ahi-Thunfisch auf Sesamkräckern sowie knusprige Tintenfische mit Curry-Krautsalat. Die vielfältige Weinkarte besticht durch erlesene Weine aus Kalifornien, dem amerikanischen Nordwesten sowie aus Südamerika.
Top-Bewertung
JessicaBVIP
Besucht am 1. Aug. 2020
Amazing!!!!
Ein Foto von Bull Valley Roadhouse
4.8
4.8 (2951)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Port Costa
Über das Restaurant
{Kommen Sie zum Sontagsbrunch!} Das The Bull Valley Roadhouse serviert amerikanisches Roadhouse-Essen, das von Grund auf mit jahrhundertealten Techniken und frischen Zutaten von kleinen Lieblings-Bauernhöfen zubereitet wird. Das Roadhouse ist ein Leuchtturm am Ende der Welt in der historischen Dock-Stadt Port Costa und heißt Einheimische, Reisende sowie abenteuersüchige Ausflügler gleichermaßen in seinem historischen Speisesaal mit Bar aus dem Jahr 1897 willkommen. Wenn Sie die Salons ähnelnden Räume betreten, spüren Sie mehr als 100 Jahre alte Gastfreundschaft. Die Eigentümer bemühen sich, die gemütliche Tradition zu erhalten. Jeder Gast geht hier entspannt, gut genährt und mit Lust auf eine Wiederkehr nach Hause. Suchen Sie das Restaurant unter dem goldenen Stier. Der Sonntagsbrunch wird von 10:30 bis 14:00 Uhr serviert.
Ein Foto von Lovina
4.8
4.8 (2166)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Calistoga
Über das Restaurant
Das Calistoga Kitchen bietet zwanglose Mahlzeiten mit sehr gutem Essen, Wein und Unternehmen. Sie finden uns in der Innenstadt von Calistoga, an der Ecke Cedar Street und Lincoln Avenue. Wir sind ein von Zutaten gesteuertes Restaurant, das köstliche Gerichte produziert, einfach und sauber. Wir arbeiten mit lokalen Farmen, Ranches und Obstbauern um die höchste Qualität und frische Zutaten zu gewähren. Unsere Weinkarte zu Einzelhandelspreisen umfasst kleine Produzenten aus dem Tal, meist Calistoga AVA mit einigen außergewöhnlichen Funden von außerhalb unserer Gegend. Geöffnet zum Mittag- und Abendessen sowie für den Sonntagsbrunch. Eine Reservierung wird empfohlen.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 27. Juli 2023
Bisher das beste Restaurant auf unserem Road Trip durch California
Ein Foto von Tri Valley Bistro
4.8
4.8 (420)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
Pleasanton
Über das Restaurant

For parties greater than 8 guests for the weekend ,please contact the restaurant at (925)523-3815.
Thank you!



Tri Valley Bistro offers Creative Modern Californian American Cuisine including steaks, seafood, pasta and vegetarian options supporting gluten-free
and dairy free meals during dinner and brunch/lunch with a great wine selection and a tasteful weekend brunch selections and bottomless Mimosas

Ein Foto von The Hero Ranch Kitchen
4.8
4.8 (2815)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Saratoga
Über das Restaurant
Hero Ranch Kitchen was created by two friends that had a very simple idea. “Lets create a space and a place that we would want to go to.” “Lets serve our favorite dishes…whether it's the finest Wagyu steaks, or a 1lb burger…lets create a menu that we can all enjoy. Let's use the best ingredients and sell the best wines in the industry at prices that are always fair and approachable.” Let's build our restaurants in a neighborhood community where we can all enjoy each other’s company. HRK is a reflection of our life's greatest hits!” We hope you will enjoy.
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