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Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Meistgebuchte 1000-Punkte-Tische“ in San Francisco Bay Area

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OpenTable
Aktualisiert 05. Juni 2025

Sie suchen nach den meistreservierten 1.000-Punkte Tischen in San Francisco Bay Area? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!

Ein Foto von Wayfare Tavern
4.6
4.6 (7953)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
Financial District / Embarcadero
Über das Restaurant
Chefkoch Tyler Florenz bringt mit seinem neuen Flaggschiff -Restaurant, Wayfare Tavern, seine Leidenschaft für hohe Qualität und Stil nach San Francisco Das Menü dieser klassischen San Francisco Taverne mit authentischen amerikanischen Gerichten, die von der regionalen Küche der Jahrhundertwende inspiriert sind, umfasst klassische Wohlfühlgerichte und rustikale Köstlichkeiten. Auf der Getränkekarte finden sich lokale Weinsorten einschließlich einer Auswahl von Florences Eigenmarke, Qualitätsbier vom Fass und Ökobiere aus Wurzeln sowie klassische Cocktails der viktorianischen Ära.
Das Design aller drei Etagen des Restaurants ist bemüht historische Details zu erhalten und so erinnert Wayfare Tavern an einen viktorianischen Salon und einen Edwardianischen Männerclub, wo erlaubt ist was gefällt, vom Smoking bis zur Jeans. Nehmen Sie sich einen Stuhl, setzen Sie sich und schauen Sie den Köchen am "Chef's Counter" in der offenen Küche zu, wie sie Ihr Mittagessen zubereiten oder besuchen Sie das Billardzimmer in der Bibliothek für eine Partie Billard. Wayfare Tavern bietet ein wirklich unvergleichliches kulinarisches Erlebnis und das Gefühl, in die Zeit der Jahrhundertwende zurückversetzt zu sein. Foto: John Lee.

Top-Bewertung
JacquelineCVIP
Besucht am 21. Jan. 2023
Amazing!!!!
Ein Foto von Milos Meze
4.8
4.8 (113)
Bis zu 30 USD
Griechisch
Marina / Cow Hollow / Presidio
Über das Restaurant
Experience authentic Greek flavors in the heart of San Francisco’s Marina District at Milos Meze. Led by Chef Ali Yaldiz, our kitchen delivers fresh, flavorful dishes inspired by the Mediterranean, including our signature lamb souvlaki and grilled octopus, crafted from family recipes passed down through generations. Nestled close to iconic landmarks like Marina Green and the Palace of Fine Arts, Milos Meze offers a warm, vibrant atmosphere where rustic decor meets modern touches, perfect for casual gatherings or special occasions.

Guests can enjoy our cozy outdoor seating, and our private dining options for more intimate events. With accolades from local food critics, Milos Meze has become a staple for those seeking an authentic taste of Greece. Join us for a journey of flavors that celebrates Greece's rich culinary heritage in every bite.

Ein Foto von Osso Steakhouse
4.7
4.7 (2539)
51 USD und darüber
Steakhaus
Nob Hill
Über das Restaurant
Im Osso Steakhouse kommen Steakliebhaber auf ihre Kosten. Im eleganten Jugendstilinterieur genießen Sie trocken abgehangene Steaks und hochwertige Cocktails. In den bekannten Gramercy Towers liegt dieses romantische Refugium neben dem Masonic Auditorium im renommierten Stadtteil Nob Hill. In der Nähe befinden sich außerdem die Hotels Fairmont, Mark Hopkins und Huntington.
Top-Bewertung
ChristianH
Besucht am 28. März 2023
Es war wirklich ein schöner Abend mit leckerem Essen und guten Getränken. Sensationeller Kellner - alles gut!
Ein Foto von Pabu Izakaya San Francisco
4.6
4.6 (1408)
31 bis 50 USD
Japanisch
Financial District / Embarcadero
Über das Restaurant
Der Küchenchef Ken Tominaga erwartet Sie im PABU San Francisco mit einer modernen Version der traditionellen Izakaya-Küche. Diese moderne Izakaya- und Sushibar betreibt er zusammen mit Michael Mina im Zentrum San Franciscos. Damit erfüllten sich Tominaga und Mina einen Traum. Das PABU liegt im berühmten Gebäude 101 California im Bankenviertel von San Francisco. Hier vereinen sich das traditionelle Flair des alten Japans mit modernen, urbanen Einflüssen zu einem dynamischen kulinarischen Erlebnis. Anfragen für die Sushibar können nicht garantiert werden.
Ein Foto von The Cavalier
4.6
4.6 (1807)
31 bis 50 USD
Kalifornisch
Financial District / Embarcadero
Über das Restaurant
Das Cavalier ist eine ganztägig geöffnete Brasserie, die von London inspiriert wurde, und an das Hotel Zetta grenzt. Dies ist der dritte Standort der Gastronomen Anna Weinberg, James Nicholas und Executive Chef Jennifer Puccio - das gleiche Team, das hinter Marlowe und der Park Taverne steht. Der preisgekrönte Designer aus San Francisco, Ken Fulk, gestaltete den Innenraum neu, mit tiefen Lederbänken, poliertem Messing, Zink und weißem Marmor, die ein vornehmes und heißblütiges Gefühl verleihen.
Top-Bewertung
Silke
Besucht am 13. Okt. 2024
Service sehr freundlich, das Essen war in Ordnung die Parmesan-Trüffel-Pommes grandios.
Ein Foto von The Parthenon
4.5
4.5 (132)
Bis zu 30 USD
Mediterran
Downtown / Union Square
Über das Restaurant
Welcome to The Parthenon, your gateway to the authentic flavors of Greece nestled in the heart of San Francisco. As a Mediterranean Wine Bar and Mezes, we offer a rich tapestry of Greek culinary delights that will transport your taste buds to the sun-kissed Greek islands.
Our menu is a celebration of traditional Greek cuisine, with a contemporary twist.
Pair your meal with a selection from our Mediterranean Wine Bar, and don't forget to save room for our delectable sides, including Greek Fries and Garlic Fries.

Ein Foto von Terra - Eataly Silicon Valley
4.3
4.3 (2227)
31 bis 50 USD
Italienisch
Santa Clara
Über das Restaurant
Using local ingredients with Italian influences, Terra is Eataly’s premium wood-burning grill restaurant located on the third floor of Eataly Silicon Valley. Named for “earth’ in Italian, Terra's menu features the season’s best ingredients cooked simply over open flames. Its food meant to be paired with an inventive botanical cocktail and enjoyed outside on our expansive shaded patio.

We hold the table for a grace period of 15 minutes before offering the reservation to our waitlist.
Parties of 7-10 people are required to make a deposit of $150.00 and parties of 11 or more, email esv-privatedining@eataly.com to secure the date.
There will be a $20 per person charge for no shows or cancellations without 48-hour notice.

Ein Foto von Daughter Thai Kitchen
4.6
4.6 (210)
Bis zu 30 USD
Thailändisch
Oakland
Über das Restaurant
We are a Thai Food New Generation offering classic Thai Street dishes to regional comfort cooking from the Southern part of Thailand, our hometown. Our menu is cooked using fresh, organic ingredients; traditional and non-traditional dishes. Our beverage menu is carefully crafted to elevate your Thai experience. The menu was curated around our food menu and the ingredients. Let us transport you to Thailand!
Ein Foto von The Bungalow Kitchen by Michael Mina Tiburon
4.4
4.4 (257)
31 bis 50 USD
Kalifornisch
Tiburon
Über das Restaurant
The Bungalow Kitchen by Michael Mina presents a dynamic new social dining experience and vibrant community clubhouse in the heart of Tiburon – Marin County’s charming waterfront neighborhood along the San Francisco Bay. Award-winning chef Michael Mina and hospitality veteran Brent Bolthouse joined forces with renowned interior designer Martin Brudnizki to create a lively bohemian atmosphere with bold cuisine, five-star service, and thoughtful touchpoints that pay homage to Tiburon’s storied past. The menu presents elevated California cuisine options for dinner, late-night and weekend brunch, as well as a robust wine list and inventive craft cocktails.

Spanning nearly 12,000 square feet across two floors with 5,000 square feet of outdoor waterfront space on its expansive patios, The Bungalow Kitchen by Michael Mina boasts spectacular views of the San Francisco Bay, San Francisco skyline, Tiburon Marina, Angel Island and beyond.

Ein Foto von International Smoke San Francisco
4.5
4.5 (2871)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
SOMA
Über das Restaurant
International Smoke San Francisco is the wildly popular collaboration between award-winning Chef Michael Mina and renowned restaurateur, chef, 2x NY Times best-selling cookbook author, philanthropist, television host and producer, and entrepreneur Ayesha Curry. Inspired by Curry and Mina’s shared love of global travels and international cooking techniques, International Smoke ignites a new spark of flavor and creativity focused on woodfired steaks, seafood, ribs, and vegetarian entrees to create flavorful dishes that are craveable worldwide.
Celebrating food as the heart of the community, International Smoke recognizes that fire is the start of all cooking and every country shares this culinary spark. At the center of the dining experience, the bar offers a community-driven atmosphere – creating a social space where guests can connect with friends over delicious food and drinks for a night to remember.



Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 11. Sept. 2019
Amazing!!!!
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