Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
Restaurantliste

Washington DC's Award-winning Restaurants

Ein Foto von Red logo
von OpenTable
Aktualisiert 18. April 2023
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Washington DC and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
4.8 (6388)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Georgetown
In einer ruhigen Wohngegend in Georgetown erwartet Sie das 1789 Restaurant mit dem Charme eines historischen Landgasthofs. Auf der modernen, saisonalen Speisekarte von Küchenchef Samuel Kim stehen einzigartige und köstliche Sommergerichte mit frischen Zutaten aus der Region. Das Restaurant wurde 2014 mit dem Wine Spectator Award of Excellence sowie mit dem Zagat Top Ratings in Food, Service, Decor, and Most Popular, als DiRona Award Winner und mit 3 Sternen des 2014 Washingtonian Magazine ausgezeichnet.
Top-Bewertung
Chris
Besucht am 31. Juli 2022
Feines Essen in tollem Ambiente mit historischem Touch
In einer ruhigen Wohngegend in Georgetown erwartet Sie das 1789 Restaurant mit dem Charme eines historischen Landgasthofs. Auf der modernen, saisonalen Speisekarte von Küchenchef Samuel Kim stehen einzigartige und köstliche Sommergerichte mit frischen Zutaten aus der Region. Das Restaurant wurde 2014 mit dem Wine Spectator Award of Excellence sowie mit dem Zagat Top Ratings in Food, Service, Decor, and Most Popular, als DiRona Award Winner und mit 3 Sternen des 2014 Washingtonian Magazine ausgezeichnet.
Top-Bewertung
Chris
Besucht am 31. Juli 2022
Feines Essen in tollem Ambiente mit historischem Touch
4.5 (1178)
31 bis 50 USD
Mediterran
Dupont Circle
Das Ankara ist ein gehobenes türkisches Restaurant mit ungezwungener Atmosphäre in günstiger Lage am Platz Dupont Circle in der Nähe der U-Bahn, des Nachtlebens und von Einkaufsmöglichkeiten. Eine Auswahl an warmen und kalten Mezze-Gerichten, frischer Pide aus unserem Holzofen und einem verlockenden Angebot an Vorspeisen werden Ihnen in einer schönen Umgebung serviert, die das Beste der alten und neuen Welt vermischt. Neben dem geräumigen Speisesaal mit Bar im Innenraum bietet Ihnen das Ankara eine große Terrasse zum Speisen im Freien, wo Sie unser komplettes Menü genießen können. Das Mittagessen wird Ihnen von Montag bis Samstag serviert und Brunch wird sonntags angeboten.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 21. Jan. 2021
Amazing 🥳🥳
Das Ankara ist ein gehobenes türkisches Restaurant mit ungezwungener Atmosphäre in günstiger Lage am Platz Dupont Circle in der Nähe der U-Bahn, des Nachtlebens und von Einkaufsmöglichkeiten. Eine Auswahl an warmen und kalten Mezze-Gerichten, frischer Pide aus unserem Holzofen und einem verlockenden Angebot an Vorspeisen werden Ihnen in einer schönen Umgebung serviert, die das Beste der alten und neuen Welt vermischt. Neben dem geräumigen Speisesaal mit Bar im Innenraum bietet Ihnen das Ankara eine große Terrasse zum Speisen im Freien, wo Sie unser komplettes Menü genießen können. Das Mittagessen wird Ihnen von Montag bis Samstag serviert und Brunch wird sonntags angeboten.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 21. Jan. 2021
Amazing 🥳🥳
4.8 (5100)
Bis zu 30 USD
Balkanspezialitäten
Capitol Hill
Wo der Südosten von Europa den Südosten von DC trifft. Unser Ziel ist es, die feinsten Produkte der neuen und der alten Welt für Ihr leibliches Wohl zusammen zu stellen. Die Küche des Balkans vereint eine Vielzahl von Einflüssen aufgrund der besonderen Lage, Geschichte und des Klimas dieser Region, die beständig an der Grenze bedeutender Weltreiche lag. Der Name Balkan wird oft auf einen bzyantinischen Begriff zurückgeführt, der "Kette von bewaldeten Bergen" bedeutet. Angetrieben von dem Wunsch Washington DC mit Balkan Küche der Spitzenklasse bekannt zu machen, haben wir ein bezauberndes und die Sinne betörendes Ambiente in unserem Restaurant geschaffen. Wir servieren vor allem kleine Gerichte, doch bietet Ambar auch Weine und Spirituosen aus dem Balkan, die nicht oft in einem amerikanischen restaurant zu finden sind. Für Reservierungen für 12 oder mehr Personen, rufen Sie bitte das Restaurant direkt an unter 202.813.3039
Top-Bewertung
LaurenD
Besucht am 9. Okt. 2022
Amazing!!!
Wo der Südosten von Europa den Südosten von DC trifft. Unser Ziel ist es, die feinsten Produkte der neuen und der alten Welt für Ihr leibliches Wohl zusammen zu stellen. Die Küche des Balkans vereint eine Vielzahl von Einflüssen aufgrund der besonderen Lage, Geschichte und des Klimas dieser Region, die beständig an der Grenze bedeutender Weltreiche lag. Der Name Balkan wird oft auf einen bzyantinischen Begriff zurückgeführt, der "Kette von bewaldeten Bergen" bedeutet. Angetrieben von dem Wunsch Washington DC mit Balkan Küche der Spitzenklasse bekannt zu machen, haben wir ein bezauberndes und die Sinne betörendes Ambiente in unserem Restaurant geschaffen. Wir servieren vor allem kleine Gerichte, doch bietet Ambar auch Weine und Spirituosen aus dem Balkan, die nicht oft in einem amerikanischen restaurant zu finden sind. Für Reservierungen für 12 oder mehr Personen, rufen Sie bitte das Restaurant direkt an unter 202.813.3039
Top-Bewertung
LaurenD
Besucht am 9. Okt. 2022
Amazing!!!
4.6 (679)
Bis zu 30 USD
Chinesisch
Shaw
Bar Chinois is recognized for its constantly-evolving Chinese menu and French-inspired cocktail and wine program. Recent accolades include being listed in the Michelin Dining Guide USA, the Washington Post Fall Dining Guide, Modern Luxury DC Best of the City and 2024 RAMMY Award Winner for Best Bar in DC.

Located in Mount Vernon Triangle, Bar Chinois is a short walk from the Washington Convention Center, Capital One Arena, National Mall and Union Station. We offer happy hour specials Tuesday-Sunday from 5 pm-7 pm and a bottomless brunch on weekends.

If you are looking for an energetic Washington, DC dining experience with great food, drink and service, we would love to host you!
Bar Chinois is recognized for its constantly-evolving Chinese menu and French-inspired cocktail and wine program. Recent accolades include being listed in the Michelin Dining Guide USA, the Washington Post Fall Dining Guide, Modern Luxury DC Best of the City and 2024 RAMMY Award Winner for Best Bar in DC.

Located in Mount Vernon Triangle, Bar Chinois is a short walk from the Washington Convention Center, Capital One Arena, National Mall and Union Station. We offer happy hour specials Tuesday-Sunday from 5 pm-7 pm and a bottomless brunch on weekends.

If you are looking for an energetic Washington, DC dining experience with great food, drink and service, we would love to host you!
4.7 (6749)
31 bis 50 USD
Aus Dem Meer
Palisades Northwest
Das BlackSalt ist das mit Spannung erwartete Konzept-Restaurant von Chefkoch Jeff Black. Es bietet einen gehobenen Fischmarkt, eine lebhafte Bar und ein elegantes Restaurant.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 9. Okt. 2019
Ein perfekter Abend mit hervorragendem Fisch! Happy Hour empfehlenswert
Das BlackSalt ist das mit Spannung erwartete Konzept-Restaurant von Chefkoch Jeff Black. Es bietet einen gehobenen Fischmarkt, eine lebhafte Bar und ein elegantes Restaurant.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 9. Okt. 2019
Ein perfekter Abend mit hervorragendem Fisch! Happy Hour empfehlenswert
4.8 (5344)
31 bis 50 USD
Indisch
Downtown
Der Bombay Club erinnert an die alten Clubs Indiens. Die elegante Umgebung mit hellen Pastelltönen, Deckenventilatoren und einer üppigen Begrünung wurde konzipiert, um einen gemütlichen und einladenden Treffpunkt zum Entspannen und Regenerieren zu schaffen. Die Küche ist die beste Indiens und verwendet nur die besten Zutaten, um eine Harmonie aus feinen Aromen zu kreieren. Die Spezialitäten werden von Chefkoch Nilesh Singhvi zubereitet und umfassen Tandoori-Lachs und Grünes Chili-Huhn. Die anspruchsvolle Küche wird mit präzisem Service und Live-Klaviermusik veredelt. Ausgezeichnet mit dem Distinguished Restaurant of North America Award.
Der Bombay Club erinnert an die alten Clubs Indiens. Die elegante Umgebung mit hellen Pastelltönen, Deckenventilatoren und einer üppigen Begrünung wurde konzipiert, um einen gemütlichen und einladenden Treffpunkt zum Entspannen und Regenerieren zu schaffen. Die Küche ist die beste Indiens und verwendet nur die besten Zutaten, um eine Harmonie aus feinen Aromen zu kreieren. Die Spezialitäten werden von Chefkoch Nilesh Singhvi zubereitet und umfassen Tandoori-Lachs und Grünes Chili-Huhn. Die anspruchsvolle Küche wird mit präzisem Service und Live-Klaviermusik veredelt. Ausgezeichnet mit dem Distinguished Restaurant of North America Award.
4.8 (179)
31 bis 50 USD
Modern Französisch-Amerikanisch
Penn Quarter
In the grand tradition of French cuisine, Café Riggs presents a contemporary American brasserie that reimagines classic dishes within a vibrant setting.
In the grand tradition of French cuisine, Café Riggs presents a contemporary American brasserie that reimagines classic dishes within a vibrant setting.
4.7 (1629)
Bis zu 30 USD
Japanisch
Shaw
Das Chaplin Restaurant & Bar serviert Ihnen asiatisch inspirierte Küche, die Sie auf eine Reise ins Japan und nach Shanghai der 1920er Jahren mitnimmt.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 10. Feb. 2018
Drunken dumpling were amazing!
Das Chaplin Restaurant & Bar serviert Ihnen asiatisch inspirierte Küche, die Sie auf eine Reise ins Japan und nach Shanghai der 1920er Jahren mitnimmt.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 10. Feb. 2018
Drunken dumpling were amazing!
4.7 (131)
Bis zu 30 USD
Äthiopisch
Bethesda
Chercher Ethiopian Cuisine is one of the best Ethiopian restaurants in the heart of Washington DC offering a fun-filled, casual dining experience! Cherecher strives to always serve you fresh and affordable Ethiopian cuisine. This is what our customers say about us.
Chercher Ethiopian Cuisine is one of the best Ethiopian restaurants in the heart of Washington DC offering a fun-filled, casual dining experience! Cherecher strives to always serve you fresh and affordable Ethiopian cuisine. This is what our customers say about us.
4.7 (3848)
Bis zu 30 USD
Peruanisch
Penn Quarter
China Chilcano zelebriert das faszinierende Gemisch der Kulturen, die das kulinarische Spektrum von Peru ausmachen, interpretiert auf unnachahmliche Weise von Küchenchef José Andrés und seinem talentierten Team. Von traditionellen peruanischen Gerichten, über chinesische Chifa bis hin zu japanischen Nikkei- China Chilcano verwöhnt Sie mit einem spektakulären Menü und einer großen Auswahl an unvergesslichen kulinarischen Kreationen.
Top-Bewertung
LisaB
Besucht am 30. März 2022
AMAZING!!!
China Chilcano zelebriert das faszinierende Gemisch der Kulturen, die das kulinarische Spektrum von Peru ausmachen, interpretiert auf unnachahmliche Weise von Küchenchef José Andrés und seinem talentierten Team. Von traditionellen peruanischen Gerichten, über chinesische Chifa bis hin zu japanischen Nikkei- China Chilcano verwöhnt Sie mit einem spektakulären Menü und einer großen Auswahl an unvergesslichen kulinarischen Kreationen.
Top-Bewertung
LisaB
Besucht am 30. März 2022
AMAZING!!!
4.7 (1572)
31 bis 50 USD
Äthiopisch
Georgetown
Das DAS Ethiopian bietet Ihnen eine gemütliche Atmosphäre auf 2 Ebenen. Genießen Sie beim Essen die außergewöhnliche Aussicht und speisen Sie während der Saison auch auf der Terrasse im Freien. Das DAS befindet sich an der historisch interessanten Ecke des international bekannten Einkaufsviertels von Georgetown. Ein Zelt, unter dem sich alle zum Festschmaus versammeln, ist die amharische Definition von DAS. Und genau das werden Sie hier genießen können, wenn Sie auf Gäste und Studenten aus der Nachbarschaft, Journalisten, internationale Besucher und Künstler treffen. Denn sie alle schätzen die ungezwungene und dennoch elegante Atmosphäre, in der die frischesten äthiopischen Gerichte aus regionalen und nachhaltigen Erzeugnissen auf den Tisch kommen. Teilen Sie jetzt Ihre Speisepläne mit, so dass besondere Wünsche oder eventuelle Privatessen berücksichtigt werden können. Das Restaurant freut sich immer wieder auf Ihren Besuch!
Das DAS Ethiopian bietet Ihnen eine gemütliche Atmosphäre auf 2 Ebenen. Genießen Sie beim Essen die außergewöhnliche Aussicht und speisen Sie während der Saison auch auf der Terrasse im Freien. Das DAS befindet sich an der historisch interessanten Ecke des international bekannten Einkaufsviertels von Georgetown. Ein Zelt, unter dem sich alle zum Festschmaus versammeln, ist die amharische Definition von DAS. Und genau das werden Sie hier genießen können, wenn Sie auf Gäste und Studenten aus der Nachbarschaft, Journalisten, internationale Besucher und Künstler treffen. Denn sie alle schätzen die ungezwungene und dennoch elegante Atmosphäre, in der die frischesten äthiopischen Gerichte aus regionalen und nachhaltigen Erzeugnissen auf den Tisch kommen. Teilen Sie jetzt Ihre Speisepläne mit, so dass besondere Wünsche oder eventuelle Privatessen berücksichtigt werden können. Das Restaurant freut sich immer wieder auf Ihren Besuch!
4.5 (1475)
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche
Downtown
Dauphine’s is a modern day incarnation of the dramatic Grande Dame establishments of New Orleans, brought to you by the award winning Long Shot Hospitality - the team behind DC's beloved The Salt Line Restaurants. Dauphine’s utilizes Mid-Atlantic ingredients to prepare classic New Orleans fare while also creating original dishes inspired by the legendary city. All brought to you in a breathtaking spacious downtown restaurant setting with the most beautiful bar in downtown DC, plenty of patio dining, and a festive outdoor bar and garden area. Located in the Midtown Center, Dauphine's is just steps from the White House, National Theater, Convention Center, Cap One Arena and most downtown attractions and provides an elegant yet relaxed dining atmosphere for any occasion. Dauphine’s serves Dinner seven nights a week and Brunch on weekends, with Happy Hour every day 4pm-7pm and an ALL DAY Happy Hour on Sundays - plus don't miss our signature Sunday Live Jazz Brunch! We hope to see you soon!
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 9. Juni 2021
AMAZING!!!
Dauphine’s is a modern day incarnation of the dramatic Grande Dame establishments of New Orleans, brought to you by the award winning Long Shot Hospitality - the team behind DC's beloved The Salt Line Restaurants. Dauphine’s utilizes Mid-Atlantic ingredients to prepare classic New Orleans fare while also creating original dishes inspired by the legendary city. All brought to you in a breathtaking spacious downtown restaurant setting with the most beautiful bar in downtown DC, plenty of patio dining, and a festive outdoor bar and garden area. Located in the Midtown Center, Dauphine's is just steps from the White House, National Theater, Convention Center, Cap One Arena and most downtown attractions and provides an elegant yet relaxed dining atmosphere for any occasion. Dauphine’s serves Dinner seven nights a week and Brunch on weekends, with Happy Hour every day 4pm-7pm and an ALL DAY Happy Hour on Sundays - plus don't miss our signature Sunday Live Jazz Brunch! We hope to see you soon!
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 9. Juni 2021
AMAZING!!!
4.7 (2290)
Bis zu 30 USD
Mexikanisch
Mount Vernon Square
dLeña is a vibrant restaurant in Washington D.C. that invites you to explore the rich flavors of Mexican cuisine. Step into a warm space illuminated by wood-fired ovens and adorned with Latin American art. Savor a culinary journey with fresh, local ingredients, starting with their signature guacamole, a blend of avocado, tomato, onion, cilantro, and lime. Continue your adventure with ceviches, aguachiles, and wood-fired specialties like Tomahawk steak and Wagyu Steak a la Piedra. dLeña's menu caters to all tastes, featuring pescatarian, vegan, and vegetarian options. Pair your meal with an extensive selection of tequila and mezcal, or enjoy a handcrafted cocktail. Whether you're after a romantic dinner, a lively brunch, or a late-night gathering, dLeña's trendy ambiance and attentive service promise an unforgettable experience. Join them for a taste of Mexico's vibrant culture and culinary artistry.
Top-Bewertung
YaaB
Besucht am 6. März 2022
Amazing!!!!!!
dLeña is a vibrant restaurant in Washington D.C. that invites you to explore the rich flavors of Mexican cuisine. Step into a warm space illuminated by wood-fired ovens and adorned with Latin American art. Savor a culinary journey with fresh, local ingredients, starting with their signature guacamole, a blend of avocado, tomato, onion, cilantro, and lime. Continue your adventure with ceviches, aguachiles, and wood-fired specialties like Tomahawk steak and Wagyu Steak a la Piedra. dLeña's menu caters to all tastes, featuring pescatarian, vegan, and vegetarian options. Pair your meal with an extensive selection of tequila and mezcal, or enjoy a handcrafted cocktail. Whether you're after a romantic dinner, a lively brunch, or a late-night gathering, dLeña's trendy ambiance and attentive service promise an unforgettable experience. Join them for a taste of Mexico's vibrant culture and culinary artistry.
Top-Bewertung
YaaB
Besucht am 6. März 2022
Amazing!!!!!!
4.3 (750)
Bis zu 30 USD
Lateinamerikanisch
Downtown
El Secreto De Rosita seeks to create great-tasting, authentic Peruvian street food, expertly crafted by Chef Kike Espinoza, that transports you to the vibrant flavors of Peru. With a warm, welcoming atmosphere reminiscent of your grandmother’s home, it’s a place where every bite feels like a cherished family tradition.
El Secreto De Rosita seeks to create great-tasting, authentic Peruvian street food, expertly crafted by Chef Kike Espinoza, that transports you to the vibrant flavors of Peru. With a warm, welcoming atmosphere reminiscent of your grandmother’s home, it’s a place where every bite feels like a cherished family tradition.
4.6 (763)
Bis zu 30 USD
Moderne amerikanische Küche
Penn Quarter
At Estuary, we celebrate the essence of contemporary American cuisine while embracing the rich bounty of the Chesapeake region. Modern design and floor-to-ceiling windows await you, giving way to sweeping views of DC’s iconic skyline. Here, the city’s dynamic energy pairs seamlessly with a menu that tells a story of culture, tradition, and artistry – all firmly rooted in the Chesapeake.

To complement the flavors on your plate, we present an extensive selection of meticulously curated wines and handcrafted cocktails.

Chef de Cuisine Arturo Elias brings a deeply personal touch to every dish, making full use of his traditional French training while also drawing inspiration from memories of cooking side-by-side with his grandmother in Mexico. His multicultural experience shines through in bold, flavorful accents that add a unique twist to Mid-Atlantic fare, blending time-honored techniques with a passion for innovation.
At Estuary, we celebrate the essence of contemporary American cuisine while embracing the rich bounty of the Chesapeake region. Modern design and floor-to-ceiling windows await you, giving way to sweeping views of DC’s iconic skyline. Here, the city’s dynamic energy pairs seamlessly with a menu that tells a story of culture, tradition, and artistry – all firmly rooted in the Chesapeake.

To complement the flavors on your plate, we present an extensive selection of meticulously curated wines and handcrafted cocktails.

Chef de Cuisine Arturo Elias brings a deeply personal touch to every dish, making full use of his traditional French training while also drawing inspiration from memories of cooking side-by-side with his grandmother in Mexico. His multicultural experience shines through in bold, flavorful accents that add a unique twist to Mid-Atlantic fare, blending time-honored techniques with a passion for innovation.
4.5 (8878)
31 bis 50 USD
Amerikanisch regionale (Lowcountry)
Downtown
Kommen Sie und erleben Sie lebendige Interpretation der Lowcountry-Küche von South Carolina. Freuen Sie sich auf gutes Essen aus dem Süden, überaus freundliche Kellner und ein wirklich unverwechselbares Speisezimmer.. Mit honigfarbenen Wänden, goldenen Wäldern und über die Decke krabbelnden Bronzeskulpturen hat Designer Adam Tihany hier eine Atmosphäre geschaffen, in der Ihre Sinne geweckt werden. Es gibt keinen besser geeigneten Ort um die Lowcountry-Küche zu genießen als in diesem modernen Ambiente, in dem der Süden gefeiert wird. Hier in der Seele von Washington steht immer ein Licht im Fenster, um Sie damit einzuladen, die Köstlichkeiten des Südens zu genießen. Folgen Sie uns auf Twitter: twitter.com/gbrowns Besuchen Sie unsere Facebook-Seite: www.georgiabrowns.com/facebook
Top-Bewertung
Hans
Besucht am 4. Okt. 2024
Freundliche Atmosphäre, problemloser Service, Speisen entsprachen den Erwartungen.
Kommen Sie und erleben Sie lebendige Interpretation der Lowcountry-Küche von South Carolina. Freuen Sie sich auf gutes Essen aus dem Süden, überaus freundliche Kellner und ein wirklich unverwechselbares Speisezimmer.. Mit honigfarbenen Wänden, goldenen Wäldern und über die Decke krabbelnden Bronzeskulpturen hat Designer Adam Tihany hier eine Atmosphäre geschaffen, in der Ihre Sinne geweckt werden. Es gibt keinen besser geeigneten Ort um die Lowcountry-Küche zu genießen als in diesem modernen Ambiente, in dem der Süden gefeiert wird. Hier in der Seele von Washington steht immer ein Licht im Fenster, um Sie damit einzuladen, die Köstlichkeiten des Südens zu genießen. Folgen Sie uns auf Twitter: twitter.com/gbrowns Besuchen Sie unsere Facebook-Seite: www.georgiabrowns.com/facebook
Top-Bewertung
Hans
Besucht am 4. Okt. 2024
Freundliche Atmosphäre, problemloser Service, Speisen entsprachen den Erwartungen.
4.7 (11222)
Bis zu 30 USD
Spanisch
Penn Quarter
Im Restaurant Jaleo des renommierten Küchenchefs José Andrés erleben Sie die Seele Spaniens. Auf der Speisekarte finden Sie eine große Auswahl von klassischen und modernen Spezialitäten aus allen Regionen der spanischen Halbinsel. Wählen Sie auch vom beeindruckenden Tapas-Menü des Restaurants Jaleo. Freuen Sie sich auf pikante Paellas, hervorragende Sangría und eine feine Auswahl an spanischen Weinen und Sherrys in einer festlichen, entspannten Atmosphäre.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 4. Aug. 2018
Amazing!!!
Im Restaurant Jaleo des renommierten Küchenchefs José Andrés erleben Sie die Seele Spaniens. Auf der Speisekarte finden Sie eine große Auswahl von klassischen und modernen Spezialitäten aus allen Regionen der spanischen Halbinsel. Wählen Sie auch vom beeindruckenden Tapas-Menü des Restaurants Jaleo. Freuen Sie sich auf pikante Paellas, hervorragende Sangría und eine feine Auswahl an spanischen Weinen und Sherrys in einer festlichen, entspannten Atmosphäre.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 4. Aug. 2018
Amazing!!!
4.6 (548)
31 bis 50 USD
Indisch
Mount Vernon Square
Karma's dining rooms now offer TWO distinct dining experiences - A CHEF TASTING MENU & A-LA CARTE experience. Karizma - the new format offers a refreshed menu for ala carte dining.
Visit: www.karizmadc.com or www.karmamodernindian.com for details.

Karizma, the latest ala carte concept by Karma Modern Indian, offers an upscale casual dining experience. Led by award-winning Chef Ajay Kumar, Karma | Karizma blends traditional Indian flavors with modern culinary techniques to create bold, innovative dishes.

Karma Modern Indian is a Michelin Bib Gourmand restaurant since 2021 in Washington, D.C., known for its innovative approach to traditional Indian cuisine. Karma has now transitioned to an exclusive, reservations-only tasting menu concept, offering 4-, 6-, and 9-course dining experiences alongside Karizma. Our carefully curated menu, crafted by award-winning Chef Ajay Kumar, takes guests on a culinary journey through India’s diverse flavors, paired with an exceptional wine selection.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 20. Apr. 2019
Amazing staff!!!
Karma's dining rooms now offer TWO distinct dining experiences - A CHEF TASTING MENU & A-LA CARTE experience. Karizma - the new format offers a refreshed menu for ala carte dining.
Visit: www.karizmadc.com or www.karmamodernindian.com for details.

Karizma, the latest ala carte concept by Karma Modern Indian, offers an upscale casual dining experience. Led by award-winning Chef Ajay Kumar, Karma | Karizma blends traditional Indian flavors with modern culinary techniques to create bold, innovative dishes.

Karma Modern Indian is a Michelin Bib Gourmand restaurant since 2021 in Washington, D.C., known for its innovative approach to traditional Indian cuisine. Karma has now transitioned to an exclusive, reservations-only tasting menu concept, offering 4-, 6-, and 9-course dining experiences alongside Karizma. Our carefully curated menu, crafted by award-winning Chef Ajay Kumar, takes guests on a culinary journey through India’s diverse flavors, paired with an exceptional wine selection.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 20. Apr. 2019
Amazing staff!!!
4.6 (980)
31 bis 50 USD
Französisch
Downtown
Das Oval Room ist ein elegantes, kultiviertes Restaurant in der Nähe des Farragut Square gegenüber vom Weißen Haus, das für seine Popularität unter Politikern, Journalisten, Lobbyisten, Anwälten und ehemaligen Präsidenten bekannt ist. Speisen Sie im privaten Ambiente des modernen, stilvollen Restaurants. Die saisonale moderne amerikanische Küche hat Kritiker und Kenner gleichermaßen begeistert. Laut USA Today bietet die blumengeschmückte Terrasse des The Oval Room eines der besten kulinarischen Erlebnisse im Freien in den Vereinigten Staaten. Das Oval Room wurde mit dem „Distinguished Restaurant of North America Award” ausgezeichnet und fühlt sich geehrt, Modern Luxury Washington D.C.'s „Restaurant of the Year” zu sein. Küchenchef John Melfi und sein Team servieren einige beeindruckende, saisonale Gerichte und würden Sie gern bald im The Oval Room begrüßen. Den Beitrag des Modern Luxury Washington D.C. lesen Sie hier: http://dc.modernluxury.com/dining/restaurant-year-oval-room
Top-Bewertung
FredKVIP
Besucht am 12. Apr. 2024
Aufmerksames Team und geschmacklich ausgezeichnetes Gerichte. Empfehlenswert!
Das Oval Room ist ein elegantes, kultiviertes Restaurant in der Nähe des Farragut Square gegenüber vom Weißen Haus, das für seine Popularität unter Politikern, Journalisten, Lobbyisten, Anwälten und ehemaligen Präsidenten bekannt ist. Speisen Sie im privaten Ambiente des modernen, stilvollen Restaurants. Die saisonale moderne amerikanische Küche hat Kritiker und Kenner gleichermaßen begeistert. Laut USA Today bietet die blumengeschmückte Terrasse des The Oval Room eines der besten kulinarischen Erlebnisse im Freien in den Vereinigten Staaten. Das Oval Room wurde mit dem „Distinguished Restaurant of North America Award” ausgezeichnet und fühlt sich geehrt, Modern Luxury Washington D.C.'s „Restaurant of the Year” zu sein. Küchenchef John Melfi und sein Team servieren einige beeindruckende, saisonale Gerichte und würden Sie gern bald im The Oval Room begrüßen. Den Beitrag des Modern Luxury Washington D.C. lesen Sie hier: http://dc.modernluxury.com/dining/restaurant-year-oval-room
Top-Bewertung
FredKVIP
Besucht am 12. Apr. 2024
Aufmerksames Team und geschmacklich ausgezeichnetes Gerichte. Empfehlenswert!
4.4 (1989)
31 bis 50 USD
Italienisch
Logan Circle
Authentisch, rustikal und italienisch präsentiert sich das Menü dieses Hauses. Freuen Sie sich auf eine Auswahl an kleinen Platten mit hausgemachten Wurstwaren, Brot, Käse und Antipasti. Dazu werden Pizzen aus dem Holzofen, hausgemachte Pasta, ganze gebratene Fische und eine erstklassige Auswahl an Fleisch zum Abendessen serviert. Hier erleben Sie echtes Dolce Vita auf 2 Etagen. Beim Reservieren beachten Sie bitte, dass Sitzplätze auf beiden Etagen verfügbar sind. Auf der ersten Etage befinden sich hohe Tische für kleinere Gruppen oder große Parties. Die obere Etage ist als traditioneller Speisesaal gestaltet. Bitte geben Sie Ihre Präferenz an. Das Team tut sein Bestes, um Sie nach Wunsch zu platzieren.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 29. Okt. 2017
Amazing !!!!!
Authentisch, rustikal und italienisch präsentiert sich das Menü dieses Hauses. Freuen Sie sich auf eine Auswahl an kleinen Platten mit hausgemachten Wurstwaren, Brot, Käse und Antipasti. Dazu werden Pizzen aus dem Holzofen, hausgemachte Pasta, ganze gebratene Fische und eine erstklassige Auswahl an Fleisch zum Abendessen serviert. Hier erleben Sie echtes Dolce Vita auf 2 Etagen. Beim Reservieren beachten Sie bitte, dass Sitzplätze auf beiden Etagen verfügbar sind. Auf der ersten Etage befinden sich hohe Tische für kleinere Gruppen oder große Parties. Die obere Etage ist als traditioneller Speisesaal gestaltet. Bitte geben Sie Ihre Präferenz an. Das Team tut sein Bestes, um Sie nach Wunsch zu platzieren.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 29. Okt. 2017
Amazing !!!!!
4.6 (328)
31 bis 50 USD
Mexikanisch
Logan Circle
Brunch & Dinner
In the best area of 14th Street, modern homage to authentic Mexican Cuisine, featuring local ingredients that result in exquisite and vibrant creations.

It´s all about the corn - the maiz - at this upscale Mexican stunner. Four kinds are turned into fresh masa daily for the tacos, tamales, and other corn-bassed essentials, and even the art on the walls is corn-themed.

Vegetables and fish are one of the Chef's great specialties, including tuna tostada and yellow ceviche, culminating with the traditional catch of the day.

Mezcal Room an extensive bar downstairs, we have a lot of Mexican spirits, including most famous Oaxacan beverage mezcal. There’s a wide spectrum of mezcals, with dozens of flavors ranging

We are a universe of colors, of textures, of flavors; the print of hands worn down legends that draw the magic of a culture willing to be discovered.

Brunch & Dinner
In the best area of 14th Street, modern homage to authentic Mexican Cuisine, featuring local ingredients that result in exquisite and vibrant creations.

It´s all about the corn - the maiz - at this upscale Mexican stunner. Four kinds are turned into fresh masa daily for the tacos, tamales, and other corn-bassed essentials, and even the art on the walls is corn-themed.

Vegetables and fish are one of the Chef's great specialties, including tuna tostada and yellow ceviche, culminating with the traditional catch of the day.

Mezcal Room an extensive bar downstairs, we have a lot of Mexican spirits, including most famous Oaxacan beverage mezcal. There’s a wide spectrum of mezcals, with dozens of flavors ranging

We are a universe of colors, of textures, of flavors; the print of hands worn down legends that draw the magic of a culture willing to be discovered.

4.3 (307)
31 bis 50 USD
Modern Französisch-Amerikanisch
West Loop
Named in honor of MICHELIN-starred Chef Matt Baker’s late mother, Michele’s is a heartfelt tribute to her love of timeless bistro and brasserie fare — a love that continues to shape Chef Baker’s culinary philosophy and hospitality ethos.

Blending his classical French training with modern sensibilities, Chef Baker reimagines beloved dishes with refined technique and seasonal inspiration. The result is an upscale New American dining experience layered with traditional French accents, offering both comfort and elegance in every bite.

Now offering lunch, Mondays-Fridays 11:00am-3:00 pm; and Brunch on Saturday's 11:00am-3:00pm.

Ask about our specialty features:
Monday Burger Night
Happy Hour Dailey
Seasonal Happenings & More!
Named in honor of MICHELIN-starred Chef Matt Baker’s late mother, Michele’s is a heartfelt tribute to her love of timeless bistro and brasserie fare — a love that continues to shape Chef Baker’s culinary philosophy and hospitality ethos.

Blending his classical French training with modern sensibilities, Chef Baker reimagines beloved dishes with refined technique and seasonal inspiration. The result is an upscale New American dining experience layered with traditional French accents, offering both comfort and elegance in every bite.

Now offering lunch, Mondays-Fridays 11:00am-3:00 pm; and Brunch on Saturday's 11:00am-3:00pm.

Ask about our specialty features:
Monday Burger Night
Happy Hour Dailey
Seasonal Happenings & More!
4.6 (1742)
Bis zu 30 USD
Türkisch
Mount Vernon Square
In der Ottoman Taverna erwarten Sie die besten Gerichte der Türkei.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 25. Dez. 2021
Christmas dinner
In der Ottoman Taverna erwarten Sie die besten Gerichte der Türkei.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 25. Dez. 2021
Christmas dinner
4.7 (9743)
Bis zu 30 USD
Mexikanisch
Penn Quarter
Das Oyamel Cocina Mexicana kombiniert Mexikos vielfältige, regionale kulinarische Traditionen mit modernen städtischen Einflüssen. Sie können eine Vielzahl von Antijitos (traditionelle mexikanische Snacks oder kleine Platten), authentische Tacos, Ceviches sowie eine beeindruckende Auswahl an Cocktails und Tequilas genießen. So haben Sie mexikanisches Essen noch nie erlebt. Unter der Leitung des renommierten Küchenchefs José Andrés, nutzt Chefkoch Colin König traditionelle Zutaten und Techniken und entwickelt aus diesen Speisen und Getränke mit außergewöhnlicher Kreativität und Raffinesse.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 23. Juni 2019
Amazing!!!
Das Oyamel Cocina Mexicana kombiniert Mexikos vielfältige, regionale kulinarische Traditionen mit modernen städtischen Einflüssen. Sie können eine Vielzahl von Antijitos (traditionelle mexikanische Snacks oder kleine Platten), authentische Tacos, Ceviches sowie eine beeindruckende Auswahl an Cocktails und Tequilas genießen. So haben Sie mexikanisches Essen noch nie erlebt. Unter der Leitung des renommierten Küchenchefs José Andrés, nutzt Chefkoch Colin König traditionelle Zutaten und Techniken und entwickelt aus diesen Speisen und Getränke mit außergewöhnlicher Kreativität und Raffinesse.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 23. Juni 2019
Amazing!!!
4.8 (1624)
31 bis 50 USD
Aus Dem Meer
Logan Circle
With an ambience steeped in rustic charm and a menu filled with treasures from the sea, Pearl Dive Oyster Palace focuses on fresh produce and quality ingredients in its welcoming eatery. Specializing in a wide variety of oysters, from such places as Virginia, Japan, Rhode Island, British Columbia and Washington state, Peal Dive Oyster Palace takes oyster preparation seriously, complementing the delicate taste of the oyster. Appetizer options include crispy crawfish fritters, barbecue shrimp and wood-grilled oysters. Besides oysters, house specialties have a decidedly Cajun flair, with items such as seafood gumbo, crawfish etouffee and Gulf Coast Redfish, all of which have an amazing balance of spices.

The rich entrées at Pearl Dive Oyster Bar are further replicated in its dessert menu, with winning options like Beignets and Brazos River Bottom Pecan Pie.
Top-Bewertung
Gehlersitalweine
Besucht am 4. Juni 2017
Zwanglos Superessen auch für Leute die keine Austern mögen Etwas laut aber tolle Stimmung
With an ambience steeped in rustic charm and a menu filled with treasures from the sea, Pearl Dive Oyster Palace focuses on fresh produce and quality ingredients in its welcoming eatery. Specializing in a wide variety of oysters, from such places as Virginia, Japan, Rhode Island, British Columbia and Washington state, Peal Dive Oyster Palace takes oyster preparation seriously, complementing the delicate taste of the oyster. Appetizer options include crispy crawfish fritters, barbecue shrimp and wood-grilled oysters. Besides oysters, house specialties have a decidedly Cajun flair, with items such as seafood gumbo, crawfish etouffee and Gulf Coast Redfish, all of which have an amazing balance of spices.

The rich entrées at Pearl Dive Oyster Bar are further replicated in its dessert menu, with winning options like Beignets and Brazos River Bottom Pecan Pie.
Top-Bewertung
Gehlersitalweine
Besucht am 4. Juni 2017
Zwanglos Superessen auch für Leute die keine Austern mögen Etwas laut aber tolle Stimmung
4.3 (289)
Bis zu 30 USD
Austernbar
Southwest Waterfront
Rappahannock Oyster Bar (Wharf) occupies the restored historic oyster shed (circa 1912) building at the Municipal Fish Market (the oldest fish market in the United States). The restaurant serves a line up of small plate offerings, wines, craft beers, unique cocktails, and of course, our very own celebrated shellfish.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 28. Jan. 2023
Amazing Mussels
Rappahannock Oyster Bar (Wharf) occupies the restored historic oyster shed (circa 1912) building at the Municipal Fish Market (the oldest fish market in the United States). The restaurant serves a line up of small plate offerings, wines, craft beers, unique cocktails, and of course, our very own celebrated shellfish.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 28. Jan. 2023
Amazing Mussels
4.9 (2665)
31 bis 50 USD
Persisch
Mount Vernon Square
Rumi's Kitchen first opened more than a decade ago in Atlanta, the result of years of development by Chef / Owner Ali Mesghali. Showcasing the flavors of Iran -- fresh herbs, kabobs cooked over an open-fire grill -- quickly won loyal guests at the original location in Sandy Springs, GA and set us on pace to open our first restaurant outside of Georgia in 2020. Rumi was a 13th-century Persian poet whose words and life teach us how to find inner peace, happiness and love. We invite you to Rumi’s Kitchen where fresh, healthy food and attentive Persian hospitality await you.
Top-Bewertung
OmAr
Besucht am 20. Jan. 2025
Amazing ! ……………………………. ……………………………. ……………………………. …………………………….
Rumi's Kitchen first opened more than a decade ago in Atlanta, the result of years of development by Chef / Owner Ali Mesghali. Showcasing the flavors of Iran -- fresh herbs, kabobs cooked over an open-fire grill -- quickly won loyal guests at the original location in Sandy Springs, GA and set us on pace to open our first restaurant outside of Georgia in 2020. Rumi was a 13th-century Persian poet whose words and life teach us how to find inner peace, happiness and love. We invite you to Rumi’s Kitchen where fresh, healthy food and attentive Persian hospitality await you.
Top-Bewertung
OmAr
Besucht am 20. Jan. 2025
Amazing ! ……………………………. ……………………………. ……………………………. …………………………….
4.8 (352)
31 bis 50 USD
Italienisch
Shaw
Come to San Lorenzo and feel transported to the streets of Italy. Enjoy light, wholesome dishes & only the finest Italian wines while surrounded by beautiful stucco walls and black & white photos of the chef/owner's hometown.

Chef Massimo believes in creating dishes that honor the heritage & flavors of his native Tuscany. The magic of this cuisine is the exceptional preparation — fresh, simple ingredients paired with unique herbs & seasonings for a taste that’s anything but simple. With over 30 years of culinary training - he delivers homemade pastas, sauces, Florentine steak, veal, fresh fish & exceptional risotto. For the real experience, try a 4 or 6 course tasting menu -something this chef is best known for in DC.

So, whether dining alone at the cozy bar, attending a ticketed wine dinner or Saturday wine lunch, with 20 friends in the private room, a 100 for a wedding, or just enjoying a bottle of wine - you will feel the charm & care San Lorenzo offers to each guest who visits.
Come to San Lorenzo and feel transported to the streets of Italy. Enjoy light, wholesome dishes & only the finest Italian wines while surrounded by beautiful stucco walls and black & white photos of the chef/owner's hometown.

Chef Massimo believes in creating dishes that honor the heritage & flavors of his native Tuscany. The magic of this cuisine is the exceptional preparation — fresh, simple ingredients paired with unique herbs & seasonings for a taste that’s anything but simple. With over 30 years of culinary training - he delivers homemade pastas, sauces, Florentine steak, veal, fresh fish & exceptional risotto. For the real experience, try a 4 or 6 course tasting menu -something this chef is best known for in DC.

So, whether dining alone at the cozy bar, attending a ticketed wine dinner or Saturday wine lunch, with 20 friends in the private room, a 100 for a wedding, or just enjoying a bottle of wine - you will feel the charm & care San Lorenzo offers to each guest who visits.
4.9 (47)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Navy Yard
A modern American restaurant in Navy Yard where Executive Chef Reid Shilling serves his take on seasonal cuisine highlighting ingredients from around the Chesapeake region. Experiences include a 7-course tasting menu (served exclusively at the Chef's Counter), an a la carte menu, and a weekend brunch menu, and an INCREDIBLE BAR MENU AND ALL NIGHT HAPPY HOUR!!!

The 7-course tasting menu is seasonally driven and changes regularly offering guests a front-row seat to the open kitchen. Enjoy an expansive offering of Chef Reid Shilling’s regularly changing culinary creations and seasonally-inspired dishes, all prepared with a hyper-local approach to sourcing. This experience is the only menu served at the Chef’s Counter and may be previewed on our website.
A modern American restaurant in Navy Yard where Executive Chef Reid Shilling serves his take on seasonal cuisine highlighting ingredients from around the Chesapeake region. Experiences include a 7-course tasting menu (served exclusively at the Chef's Counter), an a la carte menu, and a weekend brunch menu, and an INCREDIBLE BAR MENU AND ALL NIGHT HAPPY HOUR!!!

The 7-course tasting menu is seasonally driven and changes regularly offering guests a front-row seat to the open kitchen. Enjoy an expansive offering of Chef Reid Shilling’s regularly changing culinary creations and seasonally-inspired dishes, all prepared with a hyper-local approach to sourcing. This experience is the only menu served at the Chef’s Counter and may be previewed on our website.
4.5 (517)
51 USD und darüber
Afrikanisch
Dupont Circle
Swahili Village Restaurant and Bar offers authentic Kenyan meals and Kenyan ambiance. Venture in and be transported to a city in Kenya. Karibu. We serve nyama choma, tilapia, samosas, imported beer, and beverages.
Swahili Village Restaurant and Bar offers authentic Kenyan meals and Kenyan ambiance. Venture in and be transported to a city in Kenya. Karibu. We serve nyama choma, tilapia, samosas, imported beer, and beverages.
4.6 (2078)
31 bis 50 USD
Aus aller Welt
Dupont Circle
Das Café Dupont at The Dupont Circle ist ein modernes französisch-amerikanisches Bistro, das die Weltläufigkeit des Viertels Dupont Circle widerspiegelt. Chefkoch Laurent Aubel verwendet für seine unwiderstehlichen, saisonalen Menüs frische, hochwertige Zutaten von heimischen Bauern und Metzger. Eine Auswahl an Cocktails und eine umfangreiche Weinkarte ergänzen die innovativen Kreationen von Chef Laurent.
Das Café Dupont at The Dupont Circle ist ein modernes französisch-amerikanisches Bistro, das die Weltläufigkeit des Viertels Dupont Circle widerspiegelt. Chefkoch Laurent Aubel verwendet für seine unwiderstehlichen, saisonalen Menüs frische, hochwertige Zutaten von heimischen Bauern und Metzger. Eine Auswahl an Cocktails und eine umfangreiche Weinkarte ergänzen die innovativen Kreationen von Chef Laurent.
4.4 (354)
31 bis 50 USD
Italienisch
Penn Quarter
Tonari is our Wafu Italian restaurant. WAFU means Japanese-style, so our menu is a Japanese take on Italian food. It originated in Japan through the love that the Japanese had for Italian food but wanted to incorporate some of their cultural flavors and ingredients to them. We at Daikaya Group and chef & owner, Katsuya Fukushima, are bringing this experience to you here in DC.

Looking for some fun Japanese antipasti bites, one of a kind pasta dishes, or pizza that you won't find anywhere else in the city? Then come join us for dinner, we look forward to having you soon.
Tonari is our Wafu Italian restaurant. WAFU means Japanese-style, so our menu is a Japanese take on Italian food. It originated in Japan through the love that the Japanese had for Italian food but wanted to incorporate some of their cultural flavors and ingredients to them. We at Daikaya Group and chef & owner, Katsuya Fukushima, are bringing this experience to you here in DC.

Looking for some fun Japanese antipasti bites, one of a kind pasta dishes, or pizza that you won't find anywhere else in the city? Then come join us for dinner, we look forward to having you soon.
4.7 (19903)
Bis zu 30 USD
Mediterran
Penn Quarter
Unter der Leitung des renommierten Küchenchefs José Andrés begrüßt Sie das Zaytinya und bietet ein innovatives Mezze-Menü, das von der türkischen, griechischen und libanesischen Küche inspiriert ist. Freuen Sie sich hier auf eine elegante und moderne Einrichtung. Das Angebot an kleinen Tellern, kreativen Cocktails und einzigartigen mediterranen Weinen machen diesen Ort zu einem der Top-Restaurants in DC.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 21. März 2019
Amazing !!
Unter der Leitung des renommierten Küchenchefs José Andrés begrüßt Sie das Zaytinya und bietet ein innovatives Mezze-Menü, das von der türkischen, griechischen und libanesischen Küche inspiriert ist. Freuen Sie sich hier auf eine elegante und moderne Einrichtung. Das Angebot an kleinen Tellern, kreativen Cocktails und einzigartigen mediterranen Weinen machen diesen Ort zu einem der Top-Restaurants in DC.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 21. März 2019
Amazing !!
Entdecken Sie andere Städte und Regionen
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Restaurantmanagement-Lösungen
  • Reservierungssoftware für Restaurants
  • Marketingsoftware für Restaurants
  • Restaurantsoftware für Events
  • OpenTable für Restaurants
  • OpenTable für Gruppen
  • Ressourcen für Restaurants
  • Preise & Produkte bei OpenTable
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Copyright © 2025 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo